Verzorging & vertroetelen

Verzorging || Dove is all around me…

Dove blijft voor mij een fijn merk dat bij elke drogisterij verkocht wordt, betaalbaar en het heeft toch iets luxueus. Ik gebruik dagelijks de deodorant van Dove en ook de haarspray maakt me blij. Er zijn de laatste tijd weer fijne nieuwe productlijnen bij gekomen, vandaag even een klein overzichtje van een aantal producten in één artikel.

Een leuke roze doos met Dove sloffen en beide douchecrèmes (€10,99) – de geurkaars die erbij staat hoort er niet bij (mijn fout)

Er zijn twee verschillende soorten Purely Pampering douchecrème, de Kokosmelk & Jasmijnblaadjes en Sheaboter & Vanille. Ze voelen zacht aan en schuimen niet heel erg, het is meer een body crème dan een schuimende douchegel. Ingrediënten als Sheaboter, zonnebloemolie en kokosolie maken je huid heerlijk zacht!

De cadeauset bevat ook nog een heel zacht paar slippertjes, deze zijn gewoon 1 maat (te klein voor mijn grote voeten, zoals altijd helaas) Ik denk dat het voor maatje 38-42 bedoeld is ^^ De grote roze hoedendoos is ook van mooie stevige kwaliteit, echt een leuke cadeauset.

De Purely Pampering Douchecreme ligt nu in de winkel. €3,49 (250ml) en €5,69 (500ml)

Roller €3,89 (50ml) en Spuitbus €3,89 (150ml)

De laatste nieuwe toevoeging aan de deodorant-lijn van Dove is de Natural Touch ‘dead see minerals’ combinatie. Een roller én een spuitbus met het beste van de dode zee.

“Niet iedereen heeft de mogelijkheid om naar de Dode Zee te reizen om de unieke eigenschappen van haar mineralen zelf te ontdekken. Met de nieuwe deodorantvariant van Dove Natural Touch brengt Dove de mineralen van ‘s werelds grootste natuurlijke spa in je eigen badkamer.”

Zoals we gewend zijn van Dove zijn deze deo’s zonder alcohol en zijn ze niet al te aanwezig qua geur, gewoon lekker fris en prettig. Ik gebruik al sinds een jaar of 2 dagelijks de verschillende deo’s van Dove, ik wissel ze graag af. In de ochtend breng ik de roller aan en in de loop van de dag spuit ik nog eens bij met de spuitbus ^^.

Nourishing Oil Care Anti-Klit & Care Spray & Intense Repair Anti-Klit & Care Spray €4,49 per stuk.

 Deze anti-klit & care spray is voor mij een ideale uitvinding! Mijn moeder gebruikte dit soort sprays vroeger al om mijn haar makkelijk door te kammen, toen was er alleen niet zoveel keus! Nu heeft Dove ook 2 betaalbare varianten op de markt gebracht. De Nourishing Oil Care en de Intense Repair. Ze zijn beide fijn in gebruik, maar mijn voorkeur gaat toch uit naar de gele fles.

De spray zorgt ervoor dat je haar makkelijk door te kammen is, zowel na het douchen als tussendoor. Het verzorgt je haar en maakt het lekker zacht. Als ik het tussen wasbeurten gebruik zorgt het voor een mooie glans en dan pluist het niet meer zo ^^.

Roller €3,09 (50ml) en Spuitbus €3,09 (150ml)

Tot slot nog de alom bekende Original Dove deodorant, ik denk dat iedereen de geur wel kent.

“Dove heeft haar deodoranten nu vernieuwd. De vernieuwde Dove deodorant is niet alleen effectief, maar ook verzorgend en bevat naast een ¼ hydraterende crème nu extra vitamine E dat bekend staat om zijn huidverzorgende eigenschappen. Het helpt schade aan de huidcellen en vroegtijdige huidveroudering voorkomen. Dove deodorant hydrateert de okselhuid.”

Dus de fijne bekende deodorant, maar dan met een nieuwe formule. Ik wissel de verschillende varianten graag af. In de ochtend breng ik de roller aan en in de loop van de dag spuit ik nog eens bij met de spuitbus ^^.

Wat is jouw favoriete Dove product?

 

26 gedachten over “Verzorging || Dove is all around me…

  1. Dove is echt een fijn merk! Doet me altijd een beetje denken aan Nivea. Goede kwaliteit en vaak ook niet duur. Van die bodylotion heb ik pas een mini versie gekregen, nog niet gebruikt. Maar die anti-klitspray lijkt me zooo fijn! 😀

    Like

  2. Door de verschillende blogposts een tijdje terug ben ik de Dove original deo gaan proberen. Nu zo’n twee weken, en mijn oksels worden inderdaad zachter en minder irritatiebultjes! En werkt ook goed tegen zweet (niet onbelangrijk ;-))

    Like

  3. Ik ben ook Dove fan, heerlijke producten! Ik heb veel er veel douche gels van, en de hele care and repair lijn voor de haren. Mijn voorkeur gaat dus juist uit naar de blauwe fles 😉 En natuurlijk, niet te vergeten, de klasieke deodorant 🙂

    Like

  4. Ook ik gebruik al jaaaaaren de Dove deo’s! Tegenwoordig is er overal in mijn huis ook wel iets van Dove te vinden. Douchegel, deodorant, bodycréme, handcréme…. U name it, I have it 😛
    ❤ Dove dus!

    Like

  5. Een goede tip voor mensnr die vlak bij de Duitse grens wonen, daar is de sprays(voor je haar) echt maar 2,50! Ik heb ze al, maar zag het toevallig dit weekend toen ik daar was. Dus dat scheelt echt de helft!

    Like

  6. Ik gebruik voor mn oksels eigelijk alleen de blauwe dove. De andere maken mijn zweetgeur gehalte te openbaar. Als ik de enige nu was die het rook, maar nee hoor ze vinden dat mijn hele omgeving mee moet kunnen ruiken. Vandaar alleen dove original. De creme’s vindt ik wel erg lekker. In elke tas heb ik er wel een.De origanal weer die is zo lekker dik en smeerbaar
    De cacoa butter heb ik en een met een beetje glinster erin. Die is voor wanneer ik m’n benen heb geschoren en m’n man wil verleiden.

    Like

Plaats een reactie