Fashion & Outfits·Personal stuff

New in! || Mi Moneda

Vorige week schreef ik nog dat ik héél graag een Mi Moneda ketting wilde en nu draag ik hem om mijn nek! Het is allemaal heel snel gegaan, maar ik heb al een aantal mooie Mi Moneda items in mijn sieradenkastje hangen ^^

Ik heb niet alles uit een winkel, het is een combinatie van de Mostert Juwelier hier op de hoek en de online juwelier BoumanOnline.nl.

Het begon met dit magische doosje, een piepklein plastic doosje van oma. Eerder heb ik dit doosje gevuld met oud/kapot goud in mogen leveren bij de juwelier en heb ik er een prachtig Guess horloge van kunnen kopen. Je kunt namelijk bij de Mostert Juwelier hier in Hoogvliet oud goud inleveren, daarvoor krijg je €20,- korting op je aankopen (per 1 gram goud).

Nadat oma mijn wishlist had gezien, had ze nogmaals door haar kastjes gespit en kreeg ik voor de 2e keer dit magische doosje vol met sloopgoud ^^ LIEF!

Van dit oude goud (kapotte trouwring van opa, kapot armbandje e.d.) kon ik een aantal mooie items halen:

  • Lange bolletjesketting 3mm van Mostert 90cm Roségoud (van zilver, maar verguld)
  • Lange bolletjesketting 3mm van Mostert 90cm Zilver
  • Zilveren pendant van Mi Moneda in Large Zilver
  • Dubbele hanger ‘The Sky Is The Limit’/’What doesn’t kill you makes you stronger’ Large Zilver
  • Parelmoer munt ‘Gaudi white’ Large

Rocka Grey (€15,-) – The sky is the limit (€17,50-) – Pistol (€17,50-) – Gaudi wit (€17,50-) – Gaudi bruin (€17,50-) – Yin Yan (€20,-) – Rosé 90cm (€80,-) – Zilver 90 cm (€81,-) – Zilveren Large pendant (€62,50-)

De Mostert Juwelier had niet erg veel Large munten op voorraad, dat is denk ik de meest verkochte maat. Toen kwam BoumanOnline.nl om het hoekje kijken! Dit is een online juwelier die héél veel mooie spulletjes van Mi Moneda verkoopt, ook de nieuwste munten met suède.

Iedere zending wordt door BoumanOnline verzonden met “Handtekening voor ontvangst” en boven de €50,- is de verzending gratis (eronder €4,50).  Bij mijn uitgezochte items stond: ‘Op werkdagen voor 16:00 besteld, de volgende dag in huis‘ en dat was ook zo! De levering was snel en netjes verpakt.

Mijn muntjes kwamen netjes verpakt in een kartonnen platte doos, met daarin zakjes en een cadeauverpakking. Je kunt namelijk gratis kiezen voor een cadeauverpakking! Ik was erg benieuwd naar deze optie, dus liet een muntje als cadeautje inpakken ^^ Het zag er erg leuk uit, lintjes en strikjes all over the place.

BoumanOnline verkoopt naast Mi Moneda nog veel meer bekende mooie merken, zoals: Buddha to Buddha, Ice-Watch, Ti-Sento, Pandora en Trollbeads.

De verzilverde munten komen in een stevig plastic doosje, hierin kun je ze mooi bewaren zonder dat ze krassen. De munten van parelmoer e.d. zitten helaas niet in zo’n stevig plastic doosje. Zowel bij de Mostert Juwelier áls BoumanOnline zaten deze gewoon in een zakje. Ik denk dat ze gewoon zo geleverd worden door Mi Moneda.

Ik ben enorm blij met mijn nieuwe Mi Moneda sieraden, ik denk zeker dat hier een nieuwe verslaving is ontstaan! De suéde munten zien er ook erg gaaf uit! Ik wil ook nog wel graag een klein pendant, misschien volgend jaar voor mijn verjaardag ^^

38 gedachten over “New in! || Mi Moneda

  1. Ik vind ze heel mooi, alleen vind ik het raar dat je de oude trouwring van je opa kreeg. Ik bedoel, zoiets heeft toch emotionele waarde? Zo’n Mi Moneda ketting is echt niks vergeleken daarbij denk ik zo.

    Like

    1. De dunne 1mm bolletjesketting schijnt inderdaad snel kapot te gaan, ik heb expres voor een iets grovere gekozen van 3mm. Het rosé kan verkleuren, maar dan vooral als je er niet goed mee omgaat (zoals parfum e.d. opspuiten als je de ketting om hebt, 2 munten over elkaar heen dragen e.d.) ^^

      Like

  2. Ik had het goud laten omsmelten tot iets moois. Het zijn namelijk ‘restjes’ die in de familie zitten en die een emotionele waarden zouden hebben voor mij. Maarja, ieder zijn ding! Leuke spulletjes wel! ^^

    Like

Plaats een reactie