Fashion & Outfits

Wants… || Mi Moneda ketting

Al vanaf het moment dat ze achter de glazen etalageruit lagen van de plaatselijke Juwelier wil ik er een hebben… Een Mi Moneda ketting! Nu ben ik van mijzelf erg impulsief en koop ik soms dingen in een vlaag van enthousiasme om er later spijt van te krijgen. Inmiddels is het bijna 2 jaar verder, heb ik nog steeds geen Mi Moneda ketting en wil ik het nog steeds!

Nog steeds word ik blij als ik de verschillende muntjes zie glimmen om de hals van mijn collega, nog steeds word ik vrolijk van de glimmies in de etalage! Ik heb er lang genoeg over nagedacht, ik wil een eigen exemplaar!

Je hoort verschillende verhalen over de kwaliteit van de sieraden, vooral verkleuring heb ik veel voorbij zien komen. Maar mijn collega (en haar dochter) dragen de Mi Moneda sieraden al 1,5 jaar en ze blijven mooi!

Nu scheelt het misschien als je gewoon de zilveren items hebt en niet de vergulde (dus niet de rosé of gouden, dat is immers zilver met een dun laagje rosé of goud) Zilver kun je gewoon poetsen en schoonhouden met zilverspul ^^

Ook schijnt het aan de zuurgraad van je huid te liggen of zilver verkleurd, zelf heb ik daar bij écht zilver geen last van (925 sterling zilver).

Dat is ook precies wat er op mijn wishlist staat… Een zilveren lange ketting van 80 of 90 cm en een Large zilveren muntenhouder. Verder heb ik al een aantal muntjes gezien die ik graag wil hebben, maar ik vind lang niet alles mooi.

De bovenstaande munt is de eerste munt die ik graag zou willen hebbeb, met de onderste spreuk. “What doesn’t kill you makes you stronger” is voor mij een hele mooie spreuk, eentje met een flinke kern van waarheid en daar wil ik graag aan herinnerd worden ^^

Na een flinke bedenktijd denk ik toch dat ik er binnenkort voor ga! Ik heb bij mijn collega en haar dochter gezien dat hij al 1,5 jaar mooi is gebleven (de zilveren) dus ik durf het aan ^^ I want it…

Bekijk hier de verschillende muntjes, houders en kettingen.

Advertenties

29 gedachten over “Wants… || Mi Moneda ketting

 1. Ik kan me goed voorstellen dat je deze ketting wilt hebben. Zelf hou ik ook erg van korte, veelzeggende spreuken. En nu na bijna 2 jaar zou ik er gewoon voor gaan, want dan is het iets waar je zeker geen spijt van gaat krijgen.

  Like

 2. Ik ben ook nog steeds zo blij met m’n ketting!! Wel adviseer ik je om te kijken voor een andere ketting, of te vrgen bij de juwelier waar je m koopt wat zij doen bij breken. Ik wil je niet bang maken alleen waarschuwen! Ik heb m nu 1,5 jaar en is 3 keer dtuk gegaan(intensief dragen; iedere dag). Van b-loved zijn er kettingen die net iets dikker zijn. Gelukkig eb ik een super juwelier die de ketting maakt voor niks! Maar voorkomen is beter dan genezen! Hoop dat je er wat aan hebt! Ik ben nog steeds zo gek op al die munten!! Je wordt ook zo energie door de (lage) prijzen van de munten!:-)

  Like

 3. Ik heb ook een munt ketting alleen van de lucardi kunnen ook mi moneda munten enzo in. Het verschil is de prijs. vind mi moneda zo duur en lucardi vraagt er wel veel minder voor

  Like

 4. Ik vind deze kettingen echt prachtig! Het is dat ik ze iets te duur vind, anders had ik al heel veel verschillende! De spreuk ‘What doesn’t kill you makes you stronger’ vind ik ook zó mooi! Cliché, maar waar. Ach, het is niet voor niks een cliché natuurlijk 😉

  Like

 5. Ik heb mijn Mi Moneda ketting nog maar een half jaartje maar draag hem elke dag en hij blijft zo mooi! Heb de 80 in t zilver met twee zilveren pendants en 5 munten inmiddels haha, zeeeer verslavend! Ik krijg er altijd complimenten over en ben zelf ook no helemaal verliefd op mn ketting 🙂 ik zeg doen!

  Like

 6. Ik heb hem van mijn lieve vriend gekregen afgelope kerst.. Ik heb de zilvere 80cm ketting, rose S pendant en de swarovski S munt.
  Zelf ben ik ook losgeslagen en heb ik nog heeeel veel gekocht:
  Ook heb ik nog een L zilvere pendant, 2 swarovski L munten zwart en metallic. 2 gaudi munten, wit S en zilver L. En een L rose munt met tekst, een S zilver munt met tekst. En als laatste nog een strikje van DjiDji eraan.
  Ook hoorde ik dat er binnekort nieuwe suede munten komen I want !!!
  Ben verslaafd!

  Like

 7. Ik snap het concept niet helemaal…
  Kan je bij die ketting veranderen van muntje dat je er insteekt ofzo?
  En hoeveel kost zo’n ketting misschien?
  Het lijkt me alsof je twijfelde omdat het duur is?
  Ik vind het alvast heel mooi! En nog eens met een betekenis ook 🙂

  Like

 8. Heb je wel eens van my imenso gehoord? Die heeft ook zulke kettingen, mi moneda is daar een soort namaak van. Ik vind die van my imenso een stuk mooier en ik geloof ook dat de kwaliteit beter is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s