Overige onderwerpen·Personal stuff

Persoonlijk || #07 Gewoon wat foto’s

Tijd voor weer ‘gewoon wat fotootjes’… ^^

Als eerste hier de nagels van Marjolein en mijzelf. Marjolein draagt hier een roze nagellak van Trind met 2 laagjes ‘Teenage dream’ van OPI. Ik draag ‘I scream Peach’ van Catrice.

Afgelopen weekend lekker spontaan bij vrienden wezen eten (lekker bbq’en!) en ze hadden een nieuwe hangmat in de tuin! Na-tuur-lijk moest ik deze even testen. Hij lag heerlijk (maar gelukkig zijn er geen foto’s van hoe ik erin en eruit ben gekropen hahaha)

In mijn artikeltje over de Remington krultang maakte ik voor het eerst gebruik van mijn draadloze afstandsbediening voor m’n camera. Het was even wennen en op héél veel foto’s was de afstandsbediening dan ook te bewonderen hihi 😉

Aan de hand van de DIY tutorial van Marjolein heb ik dit schattige tekenboekje gemaakt. Dit exemplaar is voor Madelon, met vogeltjes! Het papier is van zo’n karton-blok van de Action, aan de binnenkant zitten gewoon tekenblaadjes.

Bij Didi kocht ik een nieuwe zwarte tailleriem met studs, hoera voor 50% korting!

In het lange Pinksterweekend was ik een paar daagjes weg met mijn moeder, lekker genieten in een hotelletje. We namen nog een toetje, maar het bleek een hele maaltijd te zijn! ^^ het Grand dessert was echt HUGE!! Het leek wel een heel buffet :p (ik heb het ook niet opgekregen haha)

Tijdens ons tripje in het Pinksterweekend kwamen we op sommige plekken leuke breisels tegen. Blijkbaar is ‘wild breien‘ een nieuwe trend! Ik vind het helemaal gezellig ^^

Speciaal voor het Castle Festival in augustus kocht ik dit Piraten ‘pakje’. Een paar maanden geleden was ik al naar de Elf Fantasy Fair geweest en dat vond ik zo gezellig, dat we (Madelon en ik) deze zomer ook naar zo’n soortgelijk event gaan, het Castle Festival.

Dat is ook verkleden/fantasy achtig, maar dan meer piraten kleding / Steam Punk / Victoriaanse kleding e.d. ^^ Vandaar mijn gekke piraten pakje, ik heb er nu al zin in! Leuke sfeer…

En tot slot nog even 2 gekke foto’s van de laatste Outfit Of The Day ‘shoot’. Marjolein heeft veel foto’s van mij gemaakt en de normaalste/leukste heb ik in een post verwerkt. De foto’s die niet online zijn verschenen zijn over het algemeen erg gek 😉 Veel gekke bekken, veel gelach en veel oncharmante poses. Hierbij dus 2 slappe lach foto’s!

40 gedachten over “Persoonlijk || #07 Gewoon wat foto’s

  1. Leuke foto’s! Dat piratenpakje is leuk, haha. Moet me denken aan Piet Piraat (oh, da’s lang geleden..) je diy boekje is trouwens mooi gelukt. Die vogeltjes zijn too cute. (L)

    Like

Plaats een reactie