Gastartikelen·Nailpolish & Nailart·Test & Review

Marjoleins gastartikel || Colorful & Nude Nails!

Laatst zeiden Ilja & ik tegen elkaar dat ik eigenlijk meer d’r nagellakswatcher ben dan echt een gastblogger, haha! Dus vandaag voor de afwisseling… Nog meer nagellak! Maar deze keer zijn het wel echt hele toffe kleurtjes en zitten er zeker aanraders bij, blijven lezen dus als je meer wilt weten!

Laten we beginnen met het handigste lakje van de drie, een mooie nude-tint van Ciaté! Het flesje is ook tof, met een lief strikje en het vernieuwde logo erop. Deze heet Iced Frappe!

Een perfect kleurtje wat mij betreft! Dekt in 2-3 laagjes en hult je nagels in een nude tintje, met een paarsige & taupe-achtige ondertoon. Ik vind hem vooral fijn doordat hij zelfs bij mijn opvallende nagelrandjes gewoon goed dekkend te krijgen is. Ook lakt hij fijn door het bredere kwastje en staat de kleur goed bij m’n lichte huid. I’m in love! Iced Frappe is onderdeel van de nieuwe lentecollectie, waar ook nog 3 andere nude pasteltintjes in te vinden zijn.

Iets heel anders is dit knalkleurtje van Illamasqua! Verpakt in een mooi doosje en onderdeel van de Human Fundamentalism collectie, waarin individualiteit centraal staat. Het kleurtje past hier wat mij betreft prima tussen!

Ondanks dat het een jelly-achtige structuur is, dekt hij in 2-3 laagjes. Hij droogt halfmat op, maar je kunt er natuurlijk een topcoat overheen doen om het glansje weer terug te krijgen! Hij heet overigens Stance en is zoals je kunt zien een paarse kleur.

Last but not least, een schattig flesje van Gosh! Gosh heeft nagellak in het vaste assortiment, maar heeft ook een lijn uitgebracht met kleinere (5 ml) en daarmee goedkopere kleurtjes, die Oh My Gosh heet. De kleuren zijn opvallender dan ik vaak bij Gosh terug zie!

Turqouise Blue is zoals de naam al zegt blauw, al vind ik ‘m wat donkerder dan turkoois. Het is alsnog wel een tof kleurtje en had wat mij betreft ook prima bij Illamasqua in de collectie gepast ;). Dekt goed, ruim in 2 laagjes! En ondanks dat het flesje niet heel groot is, is het kwastje wel breed genoeg om er fijn en precies mee te kunnen lakken. Like!


En mocht het niet helemaal je kleur zijn, er zijn ook nog 23 andere kleuren ;).

De Oh My Gosh lakjes zijn verkrijgbaar bij de grotere Kruidvat vestigingen met een Gosh schap, voor €3,99 per stuk. Ciaté en Illamasqua zijn helaas iets minder makkelijker te verkrijgen, Ciaté kun je onder andere kopen in de officiële webshop. Voor Iced Frappe of een van de andere mooie kleurtjes van Ciaté betaal je €11,99! Illamasqua is helaas alleen te koop in hun eigen online shop, een nagellakje kost £13.50, wat zo’n €16 is.

Dit artikel is gemaakt door Marjolein, eigenaresse van Marjolean.nl en gastblogger van Beautypolish. 

0 gedachten over “Marjoleins gastartikel || Colorful & Nude Nails!

  1. Ik ben helemaal gek van de nagellakjes van Ciate. Ik bestel ze bij Fashion by Lissa. Daar zijn ze net zo duur maar de verzendkosten zijn een stuk lager!

    Like

  2. Super mooie kleuren! Je kan trouwens ook super mooi je nagels lakken! Kun je die kleuren of wat er op lijkt ook bijv bij de kruidvat/da of etos kopen :$ ? Leuke blog! x

    Like

Plaats een reactie