Gastartikelen·Nailpolish & Nailart

Marjoleins gastartikel || Kom in de lentestemming met The Real Dutch, van W.I.C. Herôme!

April doet wat hij wilt en je moet dan ook niet opkijken als het ineens weer vriest. Maar officieel gezien is het lente en dus tijd voor felle en vrolijke kleurtjes, ook op je nagels! De limited edition The Real Dutch, van W.I.C. Herôme, sluit hier goed op aan. Deze lijn is geïnspireerd op zes Nederlandse steden en de namen sluiten hier dan ook bij aan.

Niet zo handig: de labels zaten in eerste instantie over de fles en dop geplakt. Eraf halen betekent dat je ook niet meer weet welke naam het is, dus met pijn en moeite heb ik ze eraf gepulkt en lager erop geplakt. Ik weet niet of het altijd zo is bij Herôme, maar handig is anders ;).

Eindhovûh is een appeltjesgroene kleur, erg fris! Helaas staat dit totaal niet de kleur van m’n handen ;). Het legt erg de nadruk op rood en mijn handen zijn vrij rood. Wel lakt hij fijn en dekt hij goed in twee laagjes!

Geel was vorige zomer helemaal in en ook in deze collectie tref je een gele kleur aan! In Utreg zit ook nog eens een kleine, zilveren shimmer. Ik had wel drie laagjes nodig om ‘m echt goed dekkend te krijgen!

M’n favoriet is Mokum, een felroze kleur! Dekt in twee laagjes en is wel weer typisch een kleur die ik vaak zal dragen. I like!

Ilja en m’n moeder kwijlden echter gelijk over Roffa, een lila kleurtje met shimmer erin! Erg lief maar zeker niet saai. Dekt in 2-3 laagjes en is very pretty!

Mocht je nog een kleurtje zoeken voor Koninginnedag – dit is ‘m! Grûn is namelijk heerlijk oranje en lakt ook nog eens fijn, dekt ruim in 2 laagjes. Ook handig voor nail-art!

Het meest opvallende kleurtje uit deze lijn is denk ik Agga Den Haag, blauw met een metallic-achtige shimmer erin. Lakt een beetje streperig maar niet storend wat mij betreft, dekt wederom in 2 laagjes!

Zoals jullie inmiddels wel door hebben gehad zitten er dus genoeg opvallende kleuren in deze The Real Dutch lijn! Ik vind ze erg fijn lakken door het brede kwastje en zelfs met de creamy lakjes heb ik geen moeite gehad. Sommige kleuren staan niet echt bij mijn lichte huid, maar ik kom er wel mee in de zomerstemming! W.I.C. by Herôme is te verkrijgen bij diverse drogisterijen, parfumerieën en via www.herome.com. Je hebt al een W.I.C. by Herôme kleurlak voor €7,50 en twee stuks voor €12,50. Deze limited edition lijn is ook nu te koop!

Dit artikel is gemaakt door Marjolein, eigenaresse van Marjolean.nl en gastblogger van Beautypolish. 

0 gedachten over “Marjoleins gastartikel || Kom in de lentestemming met The Real Dutch, van W.I.C. Herôme!

Plaats een reactie