Overige onderwerpen·Test & Review

Ooglook || Deborah Milano Quad Eyeshadow

Vandaag heb ik een artikeltje voor jullie met wéér 2 kleine oogschaduw quads! Hierboven zie je Total Purple & Turquoise Touch, 2 nieuwe doosjes van Deborah Milano. Ik kan gelijk vast verklappen dat deze een stuk gepigmenteerder zijn dan die van Revlon, dus dat is al fijn… Ik heb ze beide op mijn gemak uitgeprobeerd en heb ook 2x een ooglook gemaakt (mèt eindelijk weer eens een full-face foto) ^^

All Black (01), Turquoise Touch(07), Total Purple (08) en Entirely Jade (09).

Ik heb al een paar keer eerder geschreven over de producten van Deborah Milano en tot nu toe zijn mijn ervaringen met het merk erg positief! Ook over deze quads ben ik erg te spreken, kijk snel verder voor de swatches en mijn ooglook met de doosjes.

Turquoise Touch

Turquoise Touch is een heel mooi quad voor elke dag, de 3 neutrale kleurtjes zijn perfect voor een bruine ‘natural’ look! Vooral de 2e kleur vind ik prachtig, een soort zachte shimmery taupe kleur. De turquoise kleur laat het palletje opvallen, ik hou er wel van!

De structuur van de oogschaduw vind ik heel fijn. Deze is zacht, maar niet té zacht… De kleuren zijn goed met elkaar te blenden en de donkerbruine kleur is erg mooi in de arcadeboog ^^

Dit is de subtiele look die ik heb gemaakt met een ‘Touch of Turquoise’… Ik heb de lichtste kleur onder mijn wenkbrauw gebruikt, de taupe kleur over mijn bewegende ooglid, donkerbruin in mijn crease/arcadeboog en als een soort eyeliner heb ik de turquoise kleur nat aangebracht met een klein kwastje (hiervoor heb ik duraline van Inglot gebruikt)

Total Purple

Total Purple vond ik op de persfoto echt knallen, in het echt vind ik hem iets minder spannend. De 2 paarse kleuren vind ik wel erg mooi, maar de 2 lichte kleuren zijn erg shimmery en lijken naar mijn smaak te veel op elkaar. Natuurlijk heb ik wel nog even een look gemaakt met Total Purple.

Voor deze look heb ik de witte kleur als highlighter onder mijn wenkbrauw gebruikt, de lichte shimmery lila over mijn bewegende ooglid, de donkere kleur paars in mijn crease/arcadeboog en de felle kleur paars als een soort eyeliner langs mijn wimpers (helaas had ik een traanoog, vandaar dat hij in de hoek een beetje ‘blurry’ is)

Natuurlijk kun je ook een héél andere look maken met de 2 doosjes! Ik heb 2x gekozen om de felle kleur als lijntje aan te brengen, maar deze kun je natuurlijk ook op het bewegend ooglid aanbrengen voor een veel meer opvallende look 🙂

Deze quads zijn fijn in gebruik, de oogschaduw is heel gemakkelijk te blenden en brengen zijn ook heel mooi als je ze nat aanbrengt (bijvoorbeeld met Duraline van Inglot). De doosjes kosten €11.50 per stuk en daarvoor heb je 4 kleurtjes die bij elkaar 8 gram wegen. Ze zijn vanaf eind deze maand te koop.

0 gedachten over “Ooglook || Deborah Milano Quad Eyeshadow

  1. Turquoise Touch is mooi, de combinatie doet me aan mijn UD Vegan palette denken. Total Purple is inderdaad minder, al heb je er nog wel een hele mooie look van gemaakt!

    Like

  2. De palettes zelf zou ik zo voorbij lopen. Maar de looks die je hebt gemaakt zijn echt heel mooi. Leuk dat je de accentkleuren als liner hebt gebruikt!

    Like

Plaats een reactie