Winacties

Winactie || 4x Tijdschriftenbon

Vandaag heb ik heel onverwachts een leuke winactie voor jullie, een waar ik zelf ook erg happy van word! Ik kreeg namelijk een berichtje van www.tijdschriftenbon.nl of ik het leuk vond om jullie te verwennen met een leuke cadeaubon… Natuurlijk organiseer ik graag leuke winacties voor jullie, dus daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Gelijk een leuk bedankje om te vieren dat ik 1400 followers op Bloglovin heb ^^ Jeej bedankt allemaal! 

Nu moet ik zeggen dat ik zelf ook erg enthousiast ben over het hele ‘tijdschriftenbon-concept’, het is namelijk erg leuk! Het is geen sneaky abonnement dat stiekem doorloopt, maar hij stopt automatisch (erg belangrijk!). Verder is er keuze uit 350 tijdschriften en zijn de bonnen te koop van €10,- tot €150,-… Je klikt in het menu gewoon het bedrag aan van jouw bon en de tijdschiften abbo’s van die prijsklassen komen tevoorschijn ^^

Speciaal voor Valentijnsdag heeft De Nationale Tijdschiftenbon een Valentijns cadeaubox (die je gratis krijgt bij je bestelling), zodat je je valentijn kunt verrassen met een leuke bon! (Ik kan me voorstellen dat je niet weet wat je voor je vriend moet kopen… die wordt vast wel blij als hij een mini abo kan uitkiezen op bijvoorbeeld de Formule 1, Autoweek of de Quest!)

Wat kun je winnen?

Ik geef 4x een Tijdschriftenbon weg t.w.v. €15,- 

Wat je met die bon van €15,- doet mag je zelf weten! Geef hem cadeau of verwen je zelf met een leuk mini abonnement ^^ Kies jij voor 4x de Cosmopolitan, 7x Flair, of misschien 7x de Grazia?? (of misschien toch iets anders?)

Wat moet je doen?

  1. Volg mij op een van deze manieren  -> TwitterFacebookBloglovinYouTube of GFC *verplicht
  2. Vertel in de comments op welke manier jij graag verrast zou willen worden met Valentijnsdag *verplicht
  3. Vertel in de comments wat jij met de Tijdschriftenbon van €15,- zou doen *verplicht

Wat mag je doen?

  • ‘Like’ dit bericht op Bloglovin
  • Plaats het volgende berichtje op Twitter (+ extra entry)
#Win één van de vier tijdschriftenbonnen t.w.v. €15,-  op Beautypolish.nl (bijvoorbeeld 7x Viva – 4x Cosmopolitan – 7x Grazia) #Beautypolish
Deze winactie loopt t/m donderdag 9 februari en sluit om 21:00uur.

0 gedachten over “Winactie || 4x Tijdschriftenbon

  1. Ik doe MEE! Gefeliciteerd met je heel veel volgers op de bloglovinz! Op valentijnsdag zou ik wel graag verrast worden met dat het college van die dag niet doorgaat en ik dus op de helse dag die mij er slechts aan zal herinneren dat ik forever alone ben, nog wel een groot gedeelte slapend door kan brengen. Dat verzacht de pijn aanzienlijk, zeg maar. En ik zou CosmoGirl nemen, you know why ;).

    Tweet: https://twitter.com/#!/Marjolean/statuses/165190007362031617. En ik volg je en geliked en al die shizzle.

    Like

  2. Hee !
    Ik wil het erg graag hebben ! ^^
    Wat ik met die bon doe? Aan me moeder geven 🙂 ze is dan ook bijna jarig & omdat ze me moeder is .
    En dan doen we lekker een tijdschriftje die ik ook leuk vind ; cosmopolitan bijvoorbeeld !
    En op valentijnsdag zou ik gaan verast worden met een lieve kaart met een roos erbij, en dat we dan iets leuks gaan doen (L)

    Ik volg je al een tijdje op twitter, ik stuur je wel een berichtje 🙂 van xtessa19

    Kussjes xx Tessa

    Like

  3. Wat een leuke winactie! 😀 Ik zou het wel heel leuk vinden om een keer verrast te worden door een lieve brief van een speciaal iemand haha ^^ Als ik deze tijdschriftenbon win dan kies ik denk ik voor de cosmogirl of de grazia. 🙂 (ik heb deze post trouwens geliked op bloglovin) xxx

    Like

  4. Leuke actie!

    Sja hoe ik verrast wil worden.. Ik ben sinds 6 jaar alleen op valentijnsdag.. Maar ik zou het wel leuk vinden om van een goeie vriendin een kaartje te krijgen.. Dat deden wij vroeger altijd, maar we hebben een jaar of 4 geen contact gehad.. Sinds een paar maanden hebben we voorzichtaan weer contact.. Het zou voor mij echt een verassing zijn als ik van haar weer een kaartje krijg!

    Ik volg je op FB en BL en heb daar beide geliked.

    Groetjes!

    Like

  5. Oh wat een geweldige winactie!
    Jammer genoeg heb ik geen vriendje die me op valentijn kan verrassen 😦 .. maar wat ik heel graag zou willen is ooit eens in mijn leven en roos te krijgen op Valentijnsdag. Dat heb ik nog nooit meegemaakt en dat lijkt me zo fijn!

    Wat ik met een bon zou doen? Een fijn tijdschrift uitkiezen natuurlijk. Ik ben helemaal dol op lezen en verslindt echt stapels tijdschriften in een maand, op het werk, bij de tandarts, bij vriendinnen. Jammer genoeg vind ik het zelf te duur om een abbo te nemen dus ik hoop heel erg dat ik win en mezelf met valentijn eens lekker kan verwennen met een bon.

    Ik volg je al heel lang op Bloglovin. Ik heb helaas geen Twitter, hoop niet da tmijn kans hiermee verkleint is.

    Like

  6. Leuke actie!! Ik ben dol op tijdschriften.
    Ik volg je op Twitter, Facebook, Bloglovin, YouTube en GFC.
    tweet: https://twitter.com/#!/juliakuijpers/status/165202167538532352

    Hoe zou ik verrast willen worden met Valentijnsdag… Ik heb geen vriend maar ik vind Dries Mertens van PSV wel heel erg leuk, een verrassingsdate met hem zou wel heel leuk zijn.

    En met de tijdschriftenbon zou ik een leuke tijdschrift voor mezelf uitzoeken, de Glamour of Cosmopolitan.

    Like

  7. Ik doe mee!
    Ik zou graag verrast willen worden met een roos op valentijnsdag, op school hebben we zo’n rozenservice maar ik heb er nog nooit een gekregen. Ik zou voor de CosmoGIRL gaan!
    Ik volg je op bloglovin en heb geliked.

    Like

  8. Ik doe mee! Wat een leuke winactie 😉
    Ik vind het al leuk als ik een kaartje krijg op valentijns dag 😛
    Eehhhm…. Ik ga voor de CosmoGirl

    groetjes mirjam

    Like

  9. haaai!

    allereerst gefeliciteerd met je 1400 followers op bloglovin’, leuk dat je nu een super-winactie doet 🙂
    ik volgde je al op twitter en bloglovin, en volgens mij volg ik je ook op youtube.
    ik heb dit bericht ‘ge-liked’ op bloglovin.

    ik zou op valentijnsdag graag verast worden met een ontbijtje van ‘the hottest boy’ van de school :$

    met de bon zou ik dan kiezen voor cosmogirl of hitkrant, lijkt me erg leuk!

    moge de beste winnen!

    liefs,

    Like

  10. Wat een leuke winactie en wat veel volgers! Superleuk voor je.

    Ik zou graag heel simpel verrast willen worden, mijn vriend hoeft namelijk alleen maar aan te bellen bij de deur en als verrassing op de stoep te staan! Mijn vriend woont in het buitenland, dus ik zou maximaal verrast worden als hij opeens voor mijn huis staat! We zijn nog geen enkele valentijnsdag samen geweest, dus dat zou voor mij de meest geweldige verrassing zijn! (al mag hij natuurlijk ook wel een doosje Cadbury chocolade meenemen uit Engeland, jamjam!)

    Als ik zou winnen zou ik voor de Grazia of de Viva kiezen!

    Ik volg je via bloglovin'(heb artikel geliked), FB en twitter. En ik heb ook voor je getweet! https://twitter.com/#!/madamedelarue/status/165363324752637952

    Like

  11. Leuke winactie! Ik volg je al via bloglovin.
    Ik zou graag verrast willen worden door mijn vriend met een paar daagjes buitenland, omdat ik het de laatste tijd zo druk heb met mijn studie en hij met zijn werk.
    Ik zou kiezen voor de Grazia. Ik heb dat blad afgelopen week een keer ingekeken en vond het een heel leuk blad, terwijl ik altijd dacht dat ik het niets vond haha. Ik dacht toen nog, daar wil ik eens een abbonnement op en dit is mijn kans 😉

    Liefs Amanda

    Like

  12. Ah, ik doe graag mee! Heb normaal altijd wel een abonnement eigenlij. Ben nu aan het kijken welk tijdschrift me leuk lijkt een een mini abonnement is daar heel geschikt voor. Heel fijn dat het automatisch stopt zeg! Zie je niet vaak!
    ^.^

    Mmm, hoe zou ik verast zou willen worden op valentijnsdag.. Zo lang het maar lief bedoeld is en van iemand komt waar ik om geef. Dat is eigenlijk wat ik wil. Van iemand die veel voor me betekent iets krijgen. Een lief smsje of iets. Ik bedoel niet meteen een cadeautje haha! Of juist van iemand een lief gebaar waar ik het totaal niet van verwacht had! Op school kun je altijd rozen laten sturen, dus wie weet ^.^

    Als ik deze tijdschriftenbon zou winnen zou ik denk ik voor Cosmopolitan, Grazia, CosmoGirl! of ElleGIRL gaan.. Ben er nog niet uit, haha!

    Like

  13. Leuk ik doe mee (: Ik hou van tijdschriften, dus dit zit wel snor.
    Ik volg je via Bloglovin’ en Twitter (MarjoleinZoet) en heb getweet: https://twitter.com/#!/MarjoleinZoet/status/165438393877143552 Ook heb ik het bericht geliked.
    Ik zou op valentijnsdag graag op een onverwachte manier verrast willen worden. Gewoon iets wat ik niet verwacht, of door een vriendin. En wat ik met de bon zou doen is denk ik de Cosmopolitan / Cosmogirl (:

    Like

  14. ik doe heel graag mee en volg je op bloglovin en heb geliked! ik zou een abbo op grazia nemen! love that magazine!:D
    ik zou heel graag iemand anders verwennen met valentijnsdag een goede vriendin ofso omdat ze het verdiend en niet perse zelf verwend worden maar iemand anders 😛
    xx

    Like

  15. Weer eens een hele andere winactie, leuk 🙂
    En wat volgen al veel mensen je.

    • Ik volg je op: Twitter, Facebook, Bloglovin, YouTube en GFC

    • Valentijn is voor mij altijd al een soort speciale dag. Ik heb een afstandsrelatie dus zie mij vriend alleen in de weekenden, behalve op dagen zoals valentijn. Dan hebben we een leuk excuses om lekker samen een hapje te eten. Grootste verrassing zou dan zijn dat als ik uit school kom, hij er al is.. lekkere hapjes heeft gemaakt en me kamer romantisch heeft aangekleed, kaarsjes en dergelijk 🙂

    • Met de tijdschriften bon zou ik kiezen voor de cosmopolitan 🙂

    • Bericht op bloglovin geliked!

    Like

  16. OMG! ik wilde je net followen op bloglovin en toen zag ik dat ik je 1400e follower ben! Ik ga de bon uitgeven aan mijn broer. Hij is binnenkort jarig en hij houdt van computer-magazines.
    Voor valentijnsdag zou ik graag willen dat ik een roos krijg van een anoniem iemand met aan wijzingen zodat ik erachter kan komen wie hij is… zo romantisch!! Ik heb ook dit bericht geliked op bloglovin, twitter heb ik helaas niet.

    Like

  17. Pff, ik typ dit lange verhaal voor de 2e keer, maar het is het waard. 🙂
    Ik volg je op bloglovin, en heb het geliked.
    Ik zou op valentijnsdag in de klas willen zitten, en dat er dan 1000 rode rozen uit de lucht vallen, en dat mijn naam met een vliegtuig met glitterstof in de lucht is geschreven.
    Haha, dat gebeurt natuurlijk niet zo snel, dus ik droom verder… (L)
    Anders zou ik wel graag leuke, lieve, grappige, anonieme kaarten willen krijgen, met rozenblaadjes of whatever, en dat de leukste kaart is van wie ik leuk vind… (A) (A)
    Haha, ik zou de cadeaubon aan mn vriendin geven, of mn broers, of aan een van mijn ouders, gewoon, leuk als spontaan cadeautje.
    Er is trouwens ook een grote kans dat ik hem lekker zelf hou, om van te genieten, en dan de Cosmopolitan kiezen! Ben benieuwd naar dat tijdschrift…
    Liefs…

    Like

  18. Ik doe mee! (: Deze actie is echt super leeuk! ;D Met Valentijn wil ik eignelijk een superlief kaartje van een superlief jongetje, maar of ik die krijg is nog de vraag… Ik volg je op Bloglovin’ en heb deze blog geliked. Ok volg ik je op Twitter en heb ik de tweet uit het stukje getweet. (liannex94)
    Fijn weekend allemaal!
    XOXO

    Like

  19. Wat een leuke winactie! Ik volg je op twitter, op bloglovin’ en op facebook. Ik zou graag verrast willen worden door mijn vriend op Valentijnsdag. We zijn al 5 jaar samen, maar nog nooit hebben we Valentijnsdag gevierd. Juist daarom lijkt het me superleuk als hij opeens een leuke verrassing voor me heeft en we samen iets leuks gaan doen. Een cadeautje hoeft niet, maar gewoon een gezellige dag met z’n tweetjes. Met de tijdschriftenbon zou ik 4x de Cosmopolitan nemen, omdat ik dat één van de leukste tijdschriften vind.

    Like

  20. Altijd lekker om wat extra’s te lezen als het nuiten zo kkkkkkkkoud is. Ik zou denk ik voor wat Happinez gaan. En op Valentijns hoop ik op een heerlijk uitgebreide brunch, met vegetarische Eggs Benedict met verse Hollandaise saus. En advocado. En die eet ik liever niet in bed, haha, veel te onhandig! En natuurlijk heb ik je artikel op Bloglovin geliked 🙂

    Like

  21. Ik heb momenteel geen vriend maar wat zou het geweldig zijn om 14 februari wakker te worden, door het raam te kijken en dat daar dan in de sneeuw een romantisch bericht staat van mijn crush! *zwijmel*
    Als ik de tijdschriftenbon zou winnen zou ik hem denk ik aan mijn moeder geven, dit omdat ik dus geen vriend heb maar vooral omdat valentijnsdag denk ik niet alleen gaat om geliefden in de vorm van mannen maar om al je geliefden! En dan is dit de perfecte dag om je moeder te laten zien hoeveel je van dr houd!

    Like

  22. Wat een leuke win-actie! Ik doe zeker mee:)

    -Ik volg je op bloglovin, facebook, twitter & GFC
    -Ik heb het artikel geliked op bloglovin en twitter
    -Ik heb ook een tweet gestuurd: https://twitter.com/#!/winacties1/status/165712070891941888
    -Ik zou het heel leuk vinden om door mijn vriend verrast te worden. Ik hoef geen groot kado, zeker niet. Een lief briefje/kaartje vind ik al heel erg lief.
    -Ik zou de bon inwisselen voor de Fashionita en natuurlijk de Cosmopolitan.
    Ik deze twee bladen heerlijk om te lezen!~

    XX Anouk

    Like

  23. Bij ons op school kan je voor een 1 euro een roos kopen. Deze wordt dan op valentijnsdag bij diegene bezorgt aan wie jij een roos stuurt. De euro gaat naar een project in kameroen. Bijna alle meisjes bij ons op school zouden er een graag willen (waaronder ik). Ik zou graag verast willen worden met een roos, en dan met mijn vriendinnen uit gaan zoeken van wie de roos komt (en hopen dat hij van een hele knappe, aardige, lieve, grappige, leuke jongen komt ;))
    De bon zou ik gebruiken voor een tijdschrift vooor mijn moeder zodat zij lekker kan lezen, ik haar eens lekker kan verassen en iets terug doen omdat ze ook zoveel voor mij doet 😉

    Like

  24. wow wat leuk! ik heb alles gedaan! tweet:https://twitter.com/#!/myownlookbook/status/165729289050923008

    ik zou op valentijn graag verrast worden door een roos. Boij ons op school zijn er ieder jaar rozen acties. en aangezien ik nog nooit een vriendje heb gehad zou ik het heel erg leuk vinden een roos te kunnen ontvangen van een secret admirer. *dream on*

    als ik de bon zou winnen zou ik er een cosmogirl abonnement mee kopen, want de mijne is namelijk net afgelopen!

    xoxo

    Like

  25. hoe wil ik verwent worden op Valentijn? natuurlijk met een ontbijtje van een leuke Valentijn maar dat zal wel niet gebeuren 😀
    maar…. ik zal best verwent worden omdat wij Hartjes-pakjes-dag vieren ipv Kerst! Dus dat komt wel goed.

    wat zou ik doen met de bon?
    mezelf verwennen met de Vriendin!

    whoooh, 1400 folowers, gefeliciteerd!

    Like

  26. Hoe ik graag verrast wil worden met valentijn?? (L)
    Het allerleukste is natuurlijk met een leuk cadeau van mijn vriendje: een hele dag lekker weg, naar een leuke stad met een leuk museum, lekker uiteten en langs de bioscoop. En dan ’s avonds slapen in een lief hotelletje! Dat zou helemaal super zijn!
    Maar al komt hij aan met een pot drop en geeft hij mij een dikke kus dan ben ik ook in de wolken!! 😀

    Wat ik met de tijdschriftenbon zou doen? Grazia klinkt wel heel verleidelijk!! Samen voor mijn zusje, moeder en mij! Als ik hem maar als eerste mag lezen!! 😀

    Like

  27. ik volg je op bloglovin en verder heb ik niks van die dingen
    ik wil met de bon tijdschriften kopen en dan niet perze een maar verschillende
    ik zou graag verast worden door mijn crush en dan iets van een roose of gewoon een kusje willen krijgen (L)

    Like

  28. Wauw, wat een superleuke winactie! Ik doe mee. En gefeliciteerd met zoveel volgers! 😮

    Hoe ik verrast wil worden op valentijnsdag? Dat ik een super lieve kaart krijg of een roos, en dan later er achter kom dat die van die ene super leuke jongen is, en dan neemt hij me mee op een date, aaaaaah.. (L) Dat zou echt super zijn..

    Met deze bon zou ik voor de CosmoGirl!, cosmopolitan, Ellegirl of de Glamou of.. ik weet het nog niet, er zijn zoveel leuke bladen! (A)

    Liefs, Jenny

    Like

  29. Dit is echt een fantastische give away! Hier wordt ik nu al helemaal vrolijk van. En dan is Valentijnsdag niet eens begonnen want ik hoop dat dat een mooie dag wordt. Helaas is het sinds 2 maanden uit met mijn vriend maar ik hoop dat ik dit jaar veel lieve knuffels krijg van vriendinnen en andere goede vrienden op deze mooie en liefdevolle dag. Dat zou gewoon mijn ultieme verassing zijn. Gewoon een dikke knuffel van mensen die je houdt. Ik hoef geen geheime aanbidder, al zou het natuurlijk wel leuk zijn!

    Ik zou heel graag deze bon cadeau willen doen aan een hele hele goede vriend van mij, ik ken hem sinds dit schooljaar en hij is echt mijn aller beste maatje geworden. Met hem kan ik lachen en huilen. Ik wil hem graag verassen en ik denk dat dit ook een heel erg leuk cadeau is voor een jongen!

    Ik volg je al een tijd op bloglovin en nu ook op twitter 🙂
    en ik heb even getweet.
    (https://twitter.com/#!/jlalfairytale)

    Liefs

    Like

  30. Ik zou met Valentijn wel eens verrast willen worden door een sorry of een bedankje van mijn vriend! Begrijp me niet verkeerd, hij is een superlieve schat, maar het woordje sorry krijgt hij niet over z’n lippen.. Dat is soms erg frustrerend!
    Wat ik met de bon zou doen? Ik zou mezelf trakteren op een leuk blad: Grazia of Glamour denk ik 🙂 die vind ik superleuk! En normaal ben ik altijd te krenterig om mezelf een blad te gunnen..

    Ik volg je al een tijdje via bloglovin, het artikel heeft een like gehad. Ik heb ook getweet (@lousje91).

    Like

  31. Ik doe graag mee! De beste manier waarop mijn vriend mij zou kunnen verrassen op Valentijnsdag, is door te zeggen dat hij van me houdt. :$ We hebben nu net drie maanden verkering en ik wou het al een paar keer bijna zeggen, maar ik heb half besloten te wachten totdat hij het zegt. De 14de lijkt mij een mooie dag om die 3 woordjes voor het eerst tegen elkaar te zeggen! (L) Helaas vindt hij Valentijnsdag maar stom, dus de kans is klein dat dit zal gebeuren. 😐
    Met de tijdschriftenbon zou ik een abonnement nemen op Bright; mijn vriend is gek op gadgets en electronica, dus daar zal hij wel mee uit de voeten kunnen. En anders zal de National Geographic het zeker ook goed doen. En voor mezelf zou ik de Cosmopolitan kiezen, dat vind ik een heerlijk blad!
    Ik volg je al een tijd op Bloglovin’, en hier is een link naar mijn tweet: https://twitter.com/#!/flutterby271/status/166623379812663296

    Like

  32. 1.Ik volg je op Twitter en Bloglovin’ 🙂
    2.Op Valentijnsdag zou ik graag verrast worden door de jongen die ik al een tijdje leuk vind, met een positief bericht uiteraard 😉
    3. Met een tijdschriftenbon zou ik een mini-abonnement nemen op de CosmoGirl, mijn favoriete tijdschrift 🙂

    Like

  33. ten eerste , wat een leuke actie , vooral met dat koude weer is een boekje lezen heerlijk!

    Ik volgde je al op facebook!! Op die andere social media ben ik niet zo heel erg actief!

    Jee ik zou wel eens een kaart willen hebben van een stille minnaar. Ik krijg altijd wel een kaart van mijn man en schoonmoeder, maar ja een stille liefde is natuurlijk wel goed voor mijn eigendunk!

    Ik zou een abonnement nemen op de bingo, beetje saai misschien maar puzzelen is toch wel een hobby voor mij!

    Like

  34. 1. Ik ben geabboneerd op je YouTube kanaal.
    2. Hoe ik graag verrast zou willen worden? Nou als mijn vriend voor de deur staat met wat te eten, en dan gezellig bij me blijft ‘chillen’! Aangezien hij niets heeft met Valentijnsdag zou ik dit wel erg leuk vinden haha. ^^
    3. Ik zou die bon aan een van mijn vriendinnen geven, we geven elkaar namelijk valentijnscadeau’s, en ze is een tijdschriften verzamelaar dus dat komt wel goed uit 😀

    Like

  35. OP Valentijnsdag zou ik wel verwend willen worden met een grote bos bloemen. Dat zou dan van een stille aanbidder moeten zijn. Spannend, zelf heb ik niemand op het oog, maar wie weet. Ik hou wel van een verrassing !

    Ik zou een abonnement nemen op de Flow: lekker lezen, beetje knutselen.

    Like

  36. Leuke winactie, ik doe mee!
    Ik volg je via bloglovin en heb het artikel geliked. 🙂
    Als ik zou winnen zou ik een abonnement op de hitkrant nemen, omdat dat abonnement net is afgelopen en ik het nu al mis hihi.

    Like

  37. 😮 1400?! gefeliciteerd!! Ondertussen al 1430 zie ik!
    Ik doe natuuurlijk graag mee. Ik volg je al overal.*stalkerrrr*
    Ik heb dit bericht natuurlijk ook even geliked op bloglovin’.
    Hoe ik verrast zou willen worden met valentijnsdag? Nou, ik zal je eerlijk zeggen, als mijn vriend het onthoudt, en er IETS aan doet (bijvoorbeeld een kusje geven en zeggen ‘fijne valentijnsdag lieverd’) dan ben ik al verrast.. En ik denk ook dat ik dat leuker zou vinden dan welk groot kado of dagje uit ook!
    Met de tijdschriftenbon zou ik voor een modeblad gaan of voor AniWay, een manga en anime blad. Maar ik kan nog niet helemaal kiezen.
    Ik heb ook getweet vanaf mijn account: _Lembasbread_

    Liefs en op naar de 1500!!!

    Like

Plaats een reactie