Overige onderwerpen

Glossybox || Januari 2012 ‘Valentijnseditie’

Gisteren ontving ik voor het eerst een Glossybox, de Valentijnseditie welteverstaan! Een gezellige felroze doos, speciaal voor 14 februari… In deze editie zitten weer 5 luxe miniaturen en deze keer van de merken: Maria Galland, Redken, Dr R.A. Eckstein, L’Occitane en Babor.

Natuurlijk heb ik uitgebreid foto’s gemaakt van de inhoud, dus kijk snel verder als je nieuwsgierig bent geworden!

Bij het openmaken van mijn eerste Glossybox werd ik meteen verrast door 5 vrij grote producten, waarvan zelfs 2 full-size producten! De spulletjes zitten in een stevige doos die je mooi kunt bewaren (voor bijvoorbeeld nagellakjes, verjaardagskaarten, sieraden e.d.)

Wat zit erin?

  • Maria Galland  – Full Size 50ml  €22,95 (tubetje van 20ml in de doos)
  • Babor Lipgloss #03 – Full Size €16,50 (Full Size in de doos)
  • Redken – Full Size 400ml €20,50 ( 75ml in de doos)
  • L’Occitane – Full Size 250ml €12,00 ( 75ml in de doos)
  • Dr. R.A. Eckstein – Full Size 50ml €22,40 (Full Size in de doos)

Babor Glossy Liplite

Wat mij als eerste opviel was de lipgloss van Babor, ik word nou eenmaal het meest aangetrokken tot make-up! Het is een mooie glanzende lipgloss met een fijne shimmer erin. In de huls lijkt hij donker, maar eenmaal op de lippen is hij prima draagbaar.

L’Occitane Cherry Blossom Shower Gel

Het andere product waar ik meteen erg vrolijk van werd is de Cherry Blossom douche gel van L’Ocicitane, een heel fijn merk! De geur van kersenbloesem is gewoon erg lekker en mijn ervaring met het merk is goed.. Dit is overigens een flesje van 75ml.

Redken Forcefull 23 spray

Redken schijnt een goed merk voor haardproducten te zijn, ik ken het zelf nog niet. Het is voor mij een mooi moment om het eens te proberen! Een fijne haarspray die een anti-frizz werking belooft, klinkt goed!

Maria Galland Doux Gommant Visage 41

Mijn eerste reactie? Nooooit van gehoord! Maar een peelende créme in een sample tubetje is altijd handig voor een weekendje logeren! Ik ben benieuwd naar dit product. ‘De gelijkmatige, fijne korreltjes in dit product verwijderen dode huidellen en maken de huid direct glad en fris‘…

DR. R.A. Eckstein Carotin Feichtigkeits Crème

Deze eitjes-gele crème is de Full-size versie van een merk dat ik ook nog niet ken. Hij verzorgt het vochtgehalte in de huid en wordt aanbevolen voor de normale tot droge huid, helaas niet voor mijn vette huidje dus!

Wat vind ik ervan?

Dit is mijn eerste Glossybox en ik vind het concept erg leuk! Ik vind niet alle producten even boeiend, ik hou meer van make-upjes dan van verzorgingsproducten… Het verraste me dat er zulke grote producten in de doos zitten, ik had toch minder verwacht (positief dus!)

De roze doos is super leuk, maar in de producten zelf zie ik toch niet terug dat dit de Valentijnseditie is. Als ik aan Valentijnsproducten denk, dan denk ik aan roze en rood! Rode lipstick, een verleidelijk parfum, misschien een massage olie?

Als je de Glossybox zelf wil ontvangen dan kun je deze hier aanvragen (je bent dan €12,50 inclusief verzending kwijt) Let wel op: Het is een maandelijks abonnement, als je hem op wil zeggen moet je dit binnen 14 dagen (voordat je de volgende doos ontvangt) doen.

Wat vind jij van deze Beautydoos?

0 gedachten over “Glossybox || Januari 2012 ‘Valentijnseditie’

  1. Ik heb hem ook, en het was ook mijn eerste glossybox! Ik ben er erg blij mee. Onze boxen verschillen wel, ik heb ipv een lipgloss een oogschaduw potlood van golden rose en heb ipv de scrub een masker (wel van hetzelfde merk!) ik vind het een leuk concept!

    Like

  2. Maria galland!! Ik volg heel veel sites, maar heb nog nooit een product daarvan tegengekomen 😦 terwijl ik vind dat maria galland een heel goed merk is!! (L) Ik heb heel veel producten van maria galland. Het is trouwens niet vreemd dat je het merk niet kent want ik denk dat je het bij maar heel weinig winkels kan kopen

    Like

  3. Ik vond de box tegenvallen (gister was ik nog niet zeker… Vandaag heb ik de knoop doorgehakt 😮 ).
    Ben wel blij dat ik nu weet dat de lipgloss wat ‘draagbaarder’ is dan dat hij lijkt. Ik weet alleen nog niet of ik hem ga testen… of dat ik hem dicht laat om weg te geven. Alleen één keertje testen is ook zo zonde!

    Ik had inderdaad een hoger valentijnsgehalte verwacht. Ik zie dat dit je eerste box is, in de vorige zat dus ook een haarspray.. die bus is nu nog niet leeg.. Dus alweer een haarspray vind ik zelf wat jammer.

    Massageolie had ik inderdaad ook verwacht :$ (A)

    Liefs.

    Like

  4. Die crème kan je wel bij mij inleveren ghehe, al ziet die kleur er heel erg eng uit! 😛 Moet zeggen dat ik nog steeds niet erg wild van de dozen wordt, teveel dingen die ik niet zou gebruiken of die toch te duur zijn om full-size te kopen!

    Like

  5. Ik heb ‘m nog niet binnen, heel bijzonder. En jammer, want ik heb nu zo’n beetje op elke blog al gezien wat er precies inzit, haha. Ik ben wel benieuwd naar de crème en het masker.

    Like

  6. Echt een hele mooie lipgloss! Ik zie er ook niet direct zo veel Valentijn in (Where is the chocolate?! :p) Het is een leuke box, maar het blijft altijd maar afwachten of je alle producten echt kunt gebruiken. Maar aan de andere kant kun je het nauurlijk ook altijd weer doorgeven. Verleidelijk, maar dan toch: een paar keren 12,50 en je hebt toch weer een heel leuk bedragje om stuk te slaan bij Inglot bv. Ik zag pas ook een andere box, Truly Yours, daar zaten echt heel veel producten in waar ik al een tijdje erg nieuwsgierig naar ben! (dan is het echt zo balen dat je het niet schteraf kunt bestellen 😉

    Like

  7. Super mooi! Ik vind het jammer dat ik de Glossybox nog niet heb aangevraagd..
    Vind het idee hiervan wel een heel leuk initiatief trouwens!
    En trouwens, dat lipglossje is prachtig! (L)

    Like

Plaats een reactie