Test & Review

Parfum || Someday ‘by Justin Bieber’

Jaja, er komt wéér een celebrity met een eigen geur! Deze keer is het Justin Bieber… Hij heeft een geur ontworpen voor zijn vrouwelijke fans en dat is denk ik wel een slimme zet! Ik ben geen fan van Mister Bieber, maar ik ben wel fan van lekkere luchtjes 😉

Someday is een frisse én warme geur en ik vind hem toch wel vrij uniek. Als je het parfum opspuit ruik ik de frisse geur van mandarijn en iets van bessen, gevolgd door iets bloemigs en het eindigd in een zachte geur van muskus en vanille…

Topnoot
Mandarijn, peer en wilde bessen

Hartnoot
Jasmijn, waterlelie, romige flora’s and kokos orchideeën.

Basisnoot
Sandelhout, vanille en zachte muskus

Het flesje zelf vind ik een schatje om naar te kijken, het heeft zelfs wel iets weg van Lola (Marc Jacobs). De dop is een bloem die bestaat uit losse hartjes in elkaar. De bovenste 2 hartjes zitten los van die 2 eronder, dat is de échte dop.

Het flesje is lekker vrolijk, kleurrijk en lief… Maar de hartjes zijn gemaakt van flexibel plastic en die ruiken énorm naar een nieuwe strandbal (van dat chemische plastic!) Na een paar dagen was dit gelukkig wel een stuk minder.

En als schattig detail hangt er nog een paars hartje aan, samen met een envelopje (misschien wel een liefdesbrief haha ;-))…

Het is een Eau de Parfum en blijft daardoor wat langer hangen dan een Eau de Toilette. Ik vind het een aangename geur, maar ik word er niet wild van. Ik zou zeggen, ga er gewoon eens aan snuffelen als je binnenkort (v.a. 1 feb) bij de Douglas bent (geur is namelijk héél persoonlijk)

  • Someday Eau de Parfum 30ml €29.95
  • Someday Eau de Parfum 50 ml €39.95
  • Someday Eau de Parfum100ml €49.95
  • ‘Swept Away’ Haarmist €14.95
  • ‘Touchable’ body lotion 200ml €14.95

De verkoop start 1 februari bij alle Douglas fillialen.Voor meiden die niet kunnen wachten, is er op zondag 29 januari een exclusief pre-sale events. (Dit event zal plaatsvinden bij de Douglas op de Lijnbaan in Rotterdam en in de Douglas in de Kalverstraat in Amsterdam)

De eerste 20 mensen die de geur kopen krijgen een speciaal presentje. Overigens is er voor iedereen die die dag de geur koopt, een kleinigheidje.

Ga jij aan Someday snuffelen?
Zou jij een parfum kopen alleen omdat je fan van iemand bent? (bijv. Justin Bieber, Madonna, Beyonce e.d.)

0 gedachten over “Parfum || Someday ‘by Justin Bieber’

      1. Haha, dat is duidelijk dan! Ik moet heel eerlijk zijn dat parfums van celeberties mij niet zo aanspreken omdat het soms heel erg gekoppeld is aan een ‘fout’ persoon (paris hilton, britney spears, justin bieber) of bv de make up lijn van Kat Von D, maar eigenlijk zou ik me er mss niet zo door laten beinvloeden, niet?

        Like

  1. Ok. Ik ga dit sowieso niet kopen ivm JB. (ik zeg zn naam nieteens meer voluit sorry) dat we dezelfde initialen hebben vind ik ook al niets. Maaaar ok ik moet het jongetje nageven.. Hij is sowieso bekend en beroemd. En ja, ik niet. Maaaaar ok, ik vind dit flesje wel errug leuk. Dus als dr iemand straks een leeg flesje heeft…

    Like

  2. Ik ben niet zo van Justin bieber maar ik vind dit parfum toch wel heel lekker ruiken 😛
    Misschien koop ik hem wel moet ff kijken ik vind het namelijk ook niet zo duur en ook een super leuk flesje (A)
    (ik had hem al geroken bij een vriendin)
    Xxx

    Like

  3. Ik wilde eerst zeggen: nee die koop ik niet want vind die bieber niet leuk… maar bij nader inzien ziet dit geurtje er toch wel heel leuk uit, haha. Maar goed, de hele la staat nog vol, dus eigenlijk heb ik niets nodig (A)

    Like

  4. Ik hou ook echt niet van justin bieber en het flesje trekt me ook niet aan, maar ik vind de geurnoten die het parfum bevat wel lekker klinken. Jasmijn, sandelhout, orchideen, wilde bessen. Ik ben best benieuwd hoe dat ruikt, maar of ik het zou kopen weet ik niet. Denk dat het volgende parfum wat ik koop Nina van Nina Ricci is.

    Like

  5. Ik ben helemaal geen fan van Justin Bieber, maar dat maakt me totaal niets uit, het gaat me om de geur.
    En die klinkt alvast goed! Ik ga er zeker aan snuffelen als ik hem tegenkom.
    Zelf heb ik een parfum van Christina Aguilera, van haar ben ik wel fan, haha ^^

    Like

    1. jij zegt dat je hem haat he? Je kent hem niet eens. Je haat hem omdat iedereen hem haat. Waaarom doe je dat? Er zijn toch ook geen mensen die Bruno mars of Adele haten? Om maar wat te noemen. Altijd toch die opstand tegen hem. Het is gewoon erg om te lezen! Ik ben zelf geen echte fan van hem, maar luister wel naar een paar liedjes van hem. (mistletoe, pray en U Smile) Hij kan goed zingen en heeft zijn leven gewoon vroeg voor elkaar. Waarom al die haat! Wat zou jij doen als de halve wereld je haatte? Je zou compleet in elkaar storten van ellende. Dat weet ik zeker.
      Stop met die haat op hem. Jullie kennen hem niet persoonlijk. Doe eens normaal!

      Maar om over het artikel terug te komen; ik zou zeker even gaan ruiken.

      xoxo

      Like

  6. Ik ben totaal geen fan van Justin Bieber, maar ik zou er zeker aan gaan snuffelen als ik eventjes in de stad ben.
    Ik koop zelf niet een parfum omdat ik fan van iemand ben.
    Want als ik een geurtje koop moet het echt lekker ruiken gewoon anders vind ik het geldverspilling!

    Like

  7. Voor een Justin bieber geur, dus gericht op de jonge meiden tot ong 15 jaar ofso. Vind ik het wel een erg dure geur. Ik ben 17, geen fan van JB, en zal hem dus ook niet kopen. Het flesje vind ik er iet wat kinderachtig uitzzien..

    Misschien ruikt ie wel erg lekker, maar nee, te duur..

    Like

  8. Oke ik moet eerlijk zijn, ook ik heb totaal niets met Justin Bieber, wordt zelfs gek wanneer ik hem ergens voorbij zie komen.. Zou het parfum dus ook niet kopen, puur omdat ik niet met iets van hem wil rondlopen, i’m sorry.

    Wel kan ik natuurlijk niet ontkennen dat het flesje er very cute uitziet!

    Like

  9. Ik ben echt een hele grote fan van Justin (L) , en ik heb dit luchtje al in huis (uit Amerika) En het is echt een aanrader! Maar je moet er maar net van houden, want dit is een lekker ‘zacht’en niet zo’n sterk luchtje, en dat vind ik persoonlijk heel lekker. #mijnmening

    Like

Plaats een reactie