Overige onderwerpen·Personal stuff

Kerst || Het geheimzinnige #STS2011

Àls je mij op Twitter volgt, heb je me de laatste maand regelmatig zien tweeten over #STS2011 … Ik deed namelijk mee aan het geheimzinnige ‘Secret Twitter Santa‘ gebeuren! En oehhhh dat was spannend! Ik mag nog niet teveel verklappen in dit artikel, want alle uitgebreide verslagjes komen nog op de STS-blog ^^

Wel ga ik een paar kiekjes van het uitpakken laten zien en vertel ik een héél klein beetje wat ’t nu eigenlijk inhoudt!

Secret Twitter Santa?

Oké in het kort…. Je trekt lootjes met een stel gezellig meiden (allemaal geregeld door de toffe @Rockslam), sommige ken je wel en sommige niet. Je maakt een online wishlist en kunt anoniem vragen aan elkaar stellen, heel spannend allemaal. Je koopt een of meerdere geweldige cadeautjes (ten minste voor €15,-) en maakt er een mooi cadeautje van voor jouw geheime lootje. Op de afgesproken datum (24 december v.a. 09:00uur) maak je de cadeautjes met zijn alle open, twitter je erover en maak je foto’s van de pakjes. Op dat moment wordt er bekend wie jouw pakje heeft gemaakt…. Whoot!!

Ik vertel dus nog niet alles, het moet een beetje spannend blijven 😉 Ik vertel nog niet wat ik allemaal precies gekregen heb, wie mijn Secret Santa was en wie mijn Elfje was… Dat staat allemaal begin januari op de STS-blog #spannend

Mijn pakje!!

Eindelijk mocht het pakje open, wat al een paar dagen op mij stond te wachten… Het ging echter niet makkelijk, want mijn Secret Santa had hem flink dicht geplakt!

Heppie kwam als eerste met haar dikke bips op mijn pakjes zitten! Hier zie je al een paar van de leuke cadeautjes liggen 😉 Zo leuk om alles open te maken!

Ook Stippie vond de doos erg interessant en kon het niet laten om er even een middag tukkie in te doen…

Dit was de eerste keer dat ik zelf meedeed met het hele Secret Twitter Santa gebeuren en ik vond het een hele leuke ervaring! De #STS2011 berichtjes op Twitter, de anonieme vragen op Elfster, leuke cadeautjes kopen voor je Elfje en het allemaal geheim houden ^^

Het is een hele organisatie en Roxanne heeft het super gedaan. Complimenten meis!
Mocht er een Secret Twitter Santa 2012 komen, dan ben ik zeker van de partij!

Bedankt lieve Secret Santa, ik ben erg blij met alle cadeautjes!!

Advertenties

0 gedachten over “Kerst || Het geheimzinnige #STS2011

 1. Aww die poezels! (L) Wat is het toch met katten en dozen? Die dikke prei van ons lag ook meteen in de lege dozen haha!
  Wel lief!! Leuke secret santa ook! Ben benieuwd wat je hebt gehad! ^^

  Like

 2. Heel leuk! Ik kwam de Tweets vaak tegen inderdaad en ik denk dat ik volgend jaar mee ga doen. Ziet er wel erg leuk uit en vooral de geheimzinnigheid is erg leuk. En wil ook graag weten wat je allemaal hebt gekregen ;).

  Like

 3. Echt erg leuk, ik ben benieuwd wat je hebt gekregen. Ik wilde graag meedoen maar vanwege mijn operatie en herstel was het dit jaar niet mogelijk, dus ik hoop dat het volgend jaar weer gedaan wordt, dan doe ik zeker mee!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s