Nailpolish & Nailart

Nagellak || Pupa ‘Winter Garden’

Hierboven zie je 3 nieuwe – tijdelijke – nagellakjes van Pupa, 2 crème lakjes uit de ‘Winter Garden’ collectie en de zilveren is uit de ‘Nordic Wind’ collectie. Even een paar snelle swatches ^^

Eerst mijn favoriete kleur, #310 is echt een prachtig winterkleurtje! Het is een beetje een pruimachtige, een beetje bordeaux en donkerpaarse kleur…  Hij dekt heel mooi en 1 laagje is eigenlijk al genoeg.

Nummer 905 dekt en lakt even fijn als de mooie pruimkleurige nagellak hierboven, alleen is de kleur anders! Dit is een lichte bruine mokka-achtige nagellak, leuk voor de herst/winter. Ik draag zelf eigenlijk nooit bruine nagellak, maar ’t is erg handig voor nailart (denk: rendieren, kerstboom stammetjes, gingerbread poppetjes)

En dan tot slot nog een lakje uit een ander lijn, namelijk de ‘Nordic Wind’ lijn. #722 is een zilverkleurige nagellak die zeker 3 dunne laagjes nodig heeft voor een mooi dekkend resultaat. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik geen fan ben van deze finish, hij is wat streperig en een beetje dof. Zilver is natuurlijk wel erg leuk voor de feestdagen 🙂

De nagellak kost €6,25 per flesje en bevat 5ml. De kleurtjes zijn tijdelijk verkrijgbaar, bekijk ze hier alle 10. Pupa wordt vooral verkocht in veel schoonheidssalons, maar ook bij bijvoorbeeld de MooiParfumerie. Check hier de verkooppunten bij jou in de buurt.

Wat heb jij vandaag op je nagels?

0 gedachten over “Nagellak || Pupa ‘Winter Garden’

Plaats een reactie