Overige onderwerpen

EOTD || A little green …

Zo’n twee weekjes geleden liet ik jullie de nieuwe oogschaduw zien van Deborah Milano, de mooie smaragd groene kleur #22 Green Brocade. Jullie lieten veel positieve berichtjes achter, maar het leek een aantal van jullie een héle moeilijke kleur om te combineren… Vandaag heb ik met deze kleur een ooglook gemaakt, gewoon om te laten zien dat ’t best kan ^^ Met wat goud en bruin vind ik het nog best een draagbare look geworden… Kijk verder voor meer fotootjes!

* Ik heb geen full-face vandaag voor jullie, sorry… Ik ben nog steeds ziek thuis en heb gisteren van de dokter een antibiotica kuur gekregen, hopelijk gaat dat rotte hoesten snel over!

Dit heb ik gebruikt

  • Painterly MAC Paint Pot als oogschaduwbasis
  • Pupa mascara
  • Rimmel vloeibare zwarte eyeliner
  • #22 Green Brocade oogschaduw Deborah Milano
  • Gouden kleur ‘honeymoon’ uit Too Faced Romantic eye paltte
  • Lichte kleur ‘Virgin’ en donkerbruin ‘Darkhorse’ uit het UD Naked palette
  • Too Faced zwart potloodje voor de waterlijn
  1. Virgin – Highlighter
  2. Darkhorse – Donkere crease kleur
  3. Green Brocade – bewegend ooglid en onder wimperrand
  4. Honeymoon – binnenste ooghoek
  5. Zwarte eyeliner – kleine wing

Ik vind groen zelf een hele mooie kleur om te verwerken in een ooglook, nu moet ik wel toegeven dat ik dit een héle poos niet gedaan heb. Ik ben benieuwd of jullie ook wel eens groen gebruiken in een ooglook en zo ja, dan ook overdag?

0 gedachten over “EOTD || A little green …

  1. Wat een super mooie look! Vind het zo lief dat je ondanks dat je ziek bent, toch nog een ooglook maakt! Ik vind groen altijd een moeilijke kleur, maar als ik het zo zie is het wel draagbaar en niet zo heel moeilijk! (A)

    Like

  2. Ik heb dat groene palletje van de wonder woman collectie van MAC. Die gebruik ik heel vaak. Zijn zulke mooie kleuren groen 🙂 Is weer eens wat anders dan bruin!

    Deze look vind ik ook wel erg mooi moet ik zeggen!

    Enne… beterschap 🙂

    Like

      1. Oh echt, alleen dat? :O Ik krijg namelijk bij jouw foto’s een beetje het idee dat je de iris wat opgelicht hebt met de “dodge tool” in Photoshop… Zou het heel bijzonder vinden als je dit met alleen licht krijgt, haha. Maar kan aan mij liggen natuurlijk. 🙂

        Like

  3. Ik hoop dat je snel een beetje opknapt 😦
    Ik gebruik wel vaker groen, maar meestal maar in kleine doses, net als andere kleuren trouwens. Ik kan helaas niet meer zo losgaan als vroeger! Maar inderdaad, met een beetje goud, een beetje bruin en misschien ook nog een minimaal vleugje blauw… Feestvieren op de vierkante milimeter zullen we maar zeggen 🙂

    Like

  4. WOW! Prachtig. Bij toeval heb ik vanochtend zelf ook een groene ooglook gemaakt maar niet zo mooi als deze. Echt prachtig ik vind het heel lente achting. Zeker in m’n mapje om eens een frisse lente look te maken! Ik ben tijdens deze donkere dagen zelf wat meer van de donkere kant en ik vind deze look heel licht en vrolijk.

    Like

  5. Zo’n kleur is heel makkelijk te combineren, goed dat je het aan iedereen laat zien 😀

    Ik heb zelf al een maand last van een luchtweginfectie en niks helpt 😦 Heb al een antibioticakuur en twee recepten codeïne achter de rug ]. Ik heb geen keel/stem meer.. en ik heb pijn in mijn buik en ribben door het al dat gehoest 😦 Ik moet eigenlijk weer naar de dokter maar ik heb het daar veels te druk voor door school argh. Veel beterschap meid!

    Like

Plaats een reactie