Overige onderwerpen

Sleek Pout Paint | Cloud 9 – Mauve Over – Pin Up – Pinkini

Een tijdje geleden bestelde ik 4 van de nieuwe Sleek Pout Paints. Inmiddels zijn ze al niet meer heel nieuw, maar ik was er tòch wel erg nieuwsgierig naar! Ik bestelde de kleuren Cloud 9, Mauve Over, Pin Up en Pinkini. Natuurlijk heb ik ze allemaal voor jullie geswatched en ben ik nog lekker aan het kliederen gegaan.

Als eerste wat informatie over de Sleek Pout Paints. De PP lijken héél erg op de OCC Lip Tars, waarvan ik de kleur Grandma heb. De PP’s hebben een klein tuutje, waarmee je gemakkelijk kunt doseren. Het is niet de bedoeling dat je het product rechtstreeks op je lippen aanbrengt, je hebt er echt een lipkwastje bij nodig.

De PP’s kosten €6,99 per stuk, ik kocht ze bij Enchantra (een Nederlandse webshop) Helaas is op de website niet duidelijk te zien welke naam bij welke PP hoort, dus swatches zul je even op internet moeten zoeken…

De PP’s zijn erg vloeibaar en érg gepigmenteerd. Hierboven zie je wat een klein druppeltje al voor kleur afgeeft! Wit is het minste van de 4, maar die is ook echt bedoeld als kleur om te mengen.

Hier zie je alle kleurtjes dun aangebracht op mijn lippen, hiervoor heb ik een lipkwastje gebruikt. Cloud 9 vond ik het minst fijn aanbrengen, ik kreeg deze ook niet mooi egaal. Cloud 9 is ook bedoeld als kleur om te mengen denk ik en niet om individueel te dragen.

Mijn favoriete kleur is toch wel Pin Up, wat een mooie dieprode kleur is dat!

Het is natuurlijk ook erg leuk om de kleurtjes met elkaar te mengen, zo kun je weer een tintje donkerder of lichter maken. Achteraf is het eigenlijk dom dat ik Pinkini gekocht heb, Rood & Wit is natuurlijk ook gewoon roze bij elkaar! Er was ook nog een gave oranje kleur te koop, genaamd Lava. Dit lijkt me ook een mooie kleur om te mengen…

De kleurtjes zijn redelijk long lasting (op Cloud 9 na), ze stainen als het waren je lippen (het trekt er een beetje in) maar erg verzorgend en creamy voelt het niet aan. Verder is het natuurlijk ook niet heel erg gemakkelijk om een snelle touch-up te doen onderweg, je hebt toch echt je spiegeltje en lipkwastje ervoor nodig!

Ik blijf het leuk vinden om te expirimenteren met de kleurtjes en zou toch nog wel 2 mooie kleurtjes erbij willen hebben, just 4 fun!

Wat vind jij van deze Sleek Pout Paints?

Advertenties

0 gedachten over “Sleek Pout Paint | Cloud 9 – Mauve Over – Pin Up – Pinkini

  1. Ik vind het wel echt een mooi product, maar helaas dat ze niet echt verzorgend zijn voor je lippen. Zelf heb ik Milkshake, een licht roze kleur. Ik vind Pin up en Pinkini ook echt prachtig staan bij je!

    Like

  2. Waaauw, wat een prachtige kleuren! Ik vind Mauve Over echt een hele mooi en bijzondere kleur. Misschien niet heeeel draagbaar voor overdag, maar wel een leuke aanwinst voor je lipproducten stash.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s