Personal stuff

Herfst in ’t Kralingse bos

Dit is gewoon even een kleine personal update, met wat foto’s van een ochtendje wandelen in ’t Kralingse bos. Maandag ben ik weer samen met mijn moeder op pad gegaan (ze heeft tegelijkertijd met mij een weekje vrij). Als we samen weggaan, dan gaan we eigenlijk àltijd wel winkelen in een leuke stad… Zaterdag zijn we naar het strand geweest om lekker uit te waaien en vandaag zijn we even wezen wandelen in ’t bos! Ik zat te twijfelen of ik ook foto’s van ’t bos moest plaatsen, maar aangezien jullie altijd meer persoonlijke stukjes willen lezen tòch nog wat fotootjes van het bos.

Hoewel het in de ochtend erg bewolkt en mistig was, was het tegen de middag al weer wat zonnig. Met een jas en mijn fijne witte tunnelsjaal van de Hema was het prima te doen in het bos. Na een uurtje wandelen en foto’s maken hebben we lekker een pannenkoek gegeten in het pannenkoekenhuisje (midden in het bos!)

Het lijkt nu misschien of ik wekelijks wandelingen langs het strand en in het bos maak, maar dit is absoluut niet zo! Het is echt jaren geleden dat ik door het bos heb gewandeld en ook het strand heb ik in 2 jaar niet gezien… Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik niet echt het geduld heb om héle lange wandelingen te gaan maken, ik ben meer van het winkelen in een leuke stad of leuke kleine straatjes. Toch heb ik wel genoten van de strandwandeling en de boswandeling, het is weer eens wat anders!

Ik hoop dat jullie de persoonlijke kiekjes weer leuk vonden…

Advertenties

0 gedachten over “Herfst in ’t Kralingse bos

  1. Leuke foto’s, het klinkt als een gezellige wandeling. Je lijkt trouwens best wel op je moeder (vooral de lach), heel leuk om te zien!

    Die witte tunnelsjaal van de Hema wil ik ook nog heel graag, maar ik ben zó blut!

    Like

  2. Echt superleuke foto’s meis! Ik krijg helemaal zin om zelf zo’n heerlijke wandeling in het bos te maken. Vooral ’t foto’tje met het eikeldopje echt heel mooi 🙂 En die foto van jou en je mama is ook tof 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s