Overige onderwerpen

Liefde voor thee – Green Tea Hearts

Het wordt weer kouder, de zon gaat sneller onder en het wordt al snel weer tijd voor kaarsjes… Sommige mensen drinken heel het jaar door thee, ook in de zomer, maar ik drink het ’t liefst op koude dagen! Kopjes, mokken, liters kan ik drinken hmmmm thee!

Ik ben zelf wel een thee barbaar, want ik drink het liefste van die ‘chemische’ zakjes in de smaken: kaneel, karamel, vanille, sinaasappel en aardbei. Maar de meeste mensen, zoals o.a. mijn moeder, zijn dol op verse thee!

Misschien heb je ze wel eerder gezien, maar vandaag wilde ik jullie deze super leuke thee-hartjes laten zien. Verse groene thee geperst in de vorm van een klein hartje. Super leuk om te krijgen en geweldig om cadeau te doen aan een thee-liefhebber.

Het is groene thee, geperst in de vorm van kleine hartjes. Door het persen blijft de smaak en kwaliteit beter behouden. Eén hartje is goed voor een grote mok. Bovendien is het erg gezond!

Een doosje kost €8,95 en er zitten 20 hartjes in, goed voor 20 flinke mokken/potten thee. Je kan er ook een kopje mee zetten, maar dan moet je het minder lang laten trekken (dit is ook wel een beetje zonde van zo’n hartje)

Zelf ben ik dus geen liefhebber van groene thee, maar voor de mensen die er wel dol op zijn (m’n moeder loves it!) is dit natuurlijk wel een heel leuk cadeautje. De feestdagen staan weer voor de deur en een theepakket is natuurlijk al-tijd leuk om te geven/krijgen! Het doosje met de strik is op zichzelf al erg schattig, 2 mooie glazen erbij (van die dubbelwandige van Xenos!), wat kandijstokjes en een pak lekkere koekjes en klaar is je pakketje…

Heel de maand oktober zijn de verzendkosten bij Yeh Collection (de webshop van de thee hartjes) ook gratis, dus dan ben je alleen de €8,95 van het doosje met 20 thee hartjes kwijt.

Je kan de Tea Hearts bestellen op Yeh-Collection.com! Het is gewoon een Nederlandse webshop waar je met PayPal en iDeal kan betalen.

Wat is jouw favoriete thee smaak?
Drink jij ook graag thee?

0 gedachten over “Liefde voor thee – Green Tea Hearts

Plaats een reactie