Personal stuff

Een beschermengeltje

Soms kan iemand wel een beetje steun gebruiken en dan kan een klein gebaar al heel wat betekenen. Ik vond dat mijn moeder wel een oppeppertje kon gebruiken en kocht een wensengeltje voor haar. Het is een klein engeltje aan een sleutelhanger met daaraan een paars belletje, als het belletje rinkelt hoort jouw beschermengeltje dat…

Of je er nu in gelooft of niet, ik vind het idee heel lief en kocht het engeltje met de paarse jurk.

Hij kwam trouwens in een wit organza zakje met daarin een beschrijving van het engeltje. Ik kocht hem op www.wensengel.nl voor €5,95 (en de verzendkosten zijn €1,95)

Van een deel van de opbrengst maakt Ankie (de maker van de wensengeltjes) gratis Wensengelen om zieke kindjes en andere mensen die het hard nodig hebben (bij o.a. kanker en andere akelige ziektes maar ook als troost na overlijdensgevallen) aan te bieden.

Ken jij ook iemand die wel een wensengeltje kan gebruiken?

Advertenties

0 gedachten over “Een beschermengeltje

  1. Wat een prachtige symboliek zit er in deze sleutelhangertjes! Ik ken, helaas eigenlijk, best veel mensen die wel een beschermengeltje zouden kunnen gebruiken, om allerlei uiteenlopende redenen. Ik brand vaak kaarsjes voor hen, ook zo’n stukje symboliek πŸ™‚

    Like

  2. Ah eindelijk! Zoiets zocht ik echt al heel lang! Toevallig is het vandaag ook 2 jaar geleden dat mijn lieve moeder een hartinfarct en een hartstilstand kreeg. Gelukkig is ze er nog! Ze heeft die dag echt een engeltje op haar schouder gehad. En ik zocht al heel lang iets wat ze altijd bij zich kon dragen, en dan in de vorm van een engeltje! Ik ga gelijk even wat bestellen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s