Overige onderwerpen

Catrice Bohemia Ooglook – Be Indiglow!

In mijn shoplog van vorige week zag je de 5 producten die ik kocht uit de Limited Editon collectie ‘Bohemia’. In plaats van de standaard zwarte eyeliner, ging ik een keertje voor blauw. Het is een losse poeder eyeliner met een mooie shimmer erin en vandaag laat ik mijn simpele ooglook zien met dit product.

De eyeliner heeft een zacht buigbaar kwastje, hiermee kun je het losse poeder mee langs je wimpers aanbrengen. Dit is de kleur Be Indiglow, een donkerblauwe kleur met veel mooie shimmertjes. Er is ook nog een zwarte met glittertjes beschikbaar en die heet Nap in the Shade.

Loose powder eyeliner €3,49 in de kleuren C01 Be Indiglow! en C02 Nap in the shade

Hierboven heb ik de losse eyeliner gebruikt voor een heel simpele look, tóch net weer wat anders dan een standaard blauw/zwart lijntje. Deze losse eyeliner zorgt trouwens wel voor wat fall-out, dus ik heb hem aangebracht met een tissue op mijn wang.

  • Ik heb als eerste een MAC PaintPot aangebracht, dit is de kleur Chilled on Ice
  • Daarna heb ik met een zwart oogpotlood een lijntje getrokken boven mijn wimpers, gewoon zoals ik dat normaal ook doe (Too Faced perfect eyepencil)
  • Vervolgens heb ik dit lijntje vervaagd/gesmudged
  • Over het vervaagde zwarte lijntje heb ik de Be Indiglow poeder aangebracht
  • Ook onder mijn wimpers nog een blauw lijntje met Be Indiglow
  • Nog een laagje mascara en klaar! (mascara They’re Real van Benefit)

En nog eventjes een Full-face met mijn natte haar en mijn happy Rainbow-nails

0 gedachten over “Catrice Bohemia Ooglook – Be Indiglow!

  1. Vind het mooier dan verwacht! Toen ik het in de winkel zag was ik niet overtuigd dat ik een poeder eyeliner mooi zou vinden. Als deze in de kortingsbak terecht kom koop ik hem wel, haha!

    Mooie look Ilja, en je nagels zijn echt heel cute!

    Like

  2. mooie look hoor!!en je nagels zijn mooi.ik heb het zelf ook nagemaakt maar het was niet zo mooi gelukt als die van jou dus heb het er maar snel vanaf gehaald

    Like

  3. Hej! Die is echt mooi! Dit weekend maar even kijken of de kruitvat ‘m nog heeft.. Persoonlijker vind ik het trouwens mooier als het onderste lijntje maar tot het midden van het oog getrokken wordt, maar mooie foto’s!

    Like

Plaats een reactie