Winacties

Beautypolish.nl 1 jaar – De winnaars!

Alle winacties zijn inmiddels voorbij èn alle winnaars zijn inmiddels ook bekend! Jullie deden massaal mee aan alle winacties die ik had georganiseerd voor mijn 1-jarige blogverjaardag en dat vind ik natuurlijk hartstike leuk!

Ik wilde jullie nog even bedanken voor alle lieve berichjes, felicitaties en geweldig leuke ideeën. Bedankt voor de lieve mailtjes, berichtjes op Twitter en natuurlijk jullie deelnamen 🙂

Hieronder heb ik nog even een overzichtje geplaatst met alle winnaars van alle prijzen, de winnaars krijgen vandaag ook nog even een mailtje over hun prijs (mochten ze het gemist hebben)… Alle 12 de dames, gefeliciteerd!

De winnaars van de Designer Skin sets zijn geworden: Pauline (lemmens) en Myrna (beautyfreaksz)

 

De winnaars van de setjes kleurlenzen naar keuze zijn geworden: Pauline (trampauline) en Janneke (Rootbeer)


De winnaars van de Trind Color Nail Repair setjes zijn geworden: Marjolein Oomen (Beige) – Evelien Fikke (Beige) – Ilse van Beesten (Lilac) – Shelby (Lilac) 

De winnaars van de Pupa Smoky Eyes kitjes zijn geworden: Priscilla (Wickedskakid) – Jessica (koekjesmonster)

De winnaar van het kleine beauty verrassingspakketje is geworden: Laura (Loerakaapje)

Het goede antwoord is ‘Een Made to Stay eyeshadow van Catrice in de kleur Jennifers’s Goldrush’. Het verbaasde me echt dat zóveel van jullie wisten dat het een Made to Stay eyeshadow was… stelletje beautyaddicts haha!

De winnaar van de zilveren naamhanger met naam & zirkonia naar keuze is geworden: Suusie1987

Ben je een bofkont en sta je er tussen? Mail dan even je adresgegevens naar info@beautypolish.nl

0 gedachten over “Beautypolish.nl 1 jaar – De winnaars!

      1. Nee dat kan kloppen, ik heb de prijzen van de 1 jarige winactie nog niet verstuurd. Ik heb nog niet alle adressen binnen en omdat ik ook gewoon elke dag naar mijn werk moet heb ik helaas geen tijd om 12x apart naar het postkantoor te gaan 😉 Maaaar… alles komt er zo snel mogelijk aan 🙂

        Liefs Ilja

        Like

Plaats een reactie