Nailpolish & Nailart

Illamasqua nagellak ‘Faux Pas’ & Purple Nailart

Faux Pas is één van de vier nieuwe nagellakjes uit de ‘Theatre Of The Nameless‘ collectie van Illamasqua. De nieuwe nagellakken hebben een rubberen finish en dat ziet er heel gaaf uit! Niet mat, maar ook niet glimmend…

Ik heb ook gelijk nog een mooie nailart gemaakt met deze nagellak en daarbij heb ik weer gebruik gemaakt van die ronde stickertjes met een gaatje erin. Kijk snel verder voor de (vele!) foto’s!

Zoals bij de andere nagellakjes van Illamasqua kun je de grote dop er tijdens het lakken afhalen, dit lakt wat fijner. De dop zelf is ook van rubber en sluit dus mooi aan bij de finish van deze nagellak.

De nagellak lakt heel prettig en dekt gewoon al volledig in 1 laagje! Als je hem net aanbrengt glimt hij nog, maar naar mate hij opdroogt krijg je deze mooie finish. De nagellak was binnen 5 minuten helemaal opgedroogd, wat ik erg snel vind zonder sneldrogende topcoat. Ik ben alleen wel gewend om een topcoat over nagellak aan te brengen, maar zodra je dit doet verlies je natuurlijk de rubberachtige finish.

Simpele nailart

Voor deze simpele ‘French tip’ nailart heb ik weer gebruik gemaakt van die ronde stickertjes met een gaatje erin (die voorkomen dat je A4’tjes uit je map scheuren). Vorige week gebruikte ik ze al voor de ‘Halve maantjes’ nailart, maar ze zijn ook mega handig om nette tips te maken!

Wacht wel écht tot je eerste kleur nagellak helemaal droog is voordat je de ronde stickertjes op je nagels gaat plakken, anders blijft het aan de stickertjes plakken en krijg je gaten en deuken in je nagellak.

Ik heb gebruik gemaakt van ‘Faux Pas’ als onderlaag en het paarse glitterrandje is ‘Mimi‘ van de Zoya Sparkle collectie. Als topcoat heb ik gebruik gemaakt van mijn favoriete sneldrogende topcoat Seché Vité en zoals je ziet is dan wel de bijzondere rubberfinish weg!

Wat vind jij van Faux Pas?
Ga jij ook een keer een nailart maken met deze ronde stickertjes?

 

Advertenties

0 gedachten over “Illamasqua nagellak ‘Faux Pas’ & Purple Nailart

  1. je filmpje van die producten zijn er mooi vooral die blauwe oogschaduw maar ik heb een vraag aan jou voor een filmpje zou je keer je huis willen filmen want ik zie alleen jou kamer steeds en woon je op jezelf of samen

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s