Overige onderwerpen

Bourjois ‘Paris Delhi Shanghai’ herfst/winter lipsticks

Bij Bourjois staan deze herfst/winter de lippen centraal en dat vind ik als lipstick-addict natuurlijk geen probleem! De nieuwe collectie gaat ‘Paris Delhi Shanghai’ heten en Bourjois heeft zich laten inspireren door de vrouw van deze wereld die zich laat beïnvloeden door de verschillende landen en steden.

In die nieuwe collectie zitten 3 nieuwe kleuren van de Sweet Kiss lijn, 3 nieuwe tinten roze.  Dit zijn de kleuren die zijn toegevoegd: Fuchsia Cosmopolite , Rose Cachemire en Rose Folk. Kijk verder voor de swatches en voor meer info!

Ik blijf deze verpakking echt geweldig vinden! De huls is van transparant diep paars en daarin zit de lipstick in een zilverkleurige huls. Op de onderkant zie je de kleur van de lipstick (handig!) en je schuift de lipstick er als het ware uit door het zilvere rondje naar boven te schuiven.

Zo zien de lipsticks er uit zodra je ze uit de paarse huls hebt gehaald, mooi strak.

Rose Cachemire / Rose Folk / Fuchsia Cosmopolite

Rose Cachemire – een zachtroze kleur met een parelmoer glansje

Rose Folk – een prachtige creamy rosewood oudroze kleur

Fuchsia Cosmopolite – een opvallende kleur roze met een vleugje rood

Mijn mening

De lipsticks brengen prettig aan, ze zijn lekker romig maar glijden niet direct van je lippen af. Super longlasting zijn ze niet, maar dat staat ook niet op de verpakking. Na een uurtje of 2 stift ik mijn lippen weer netjes bij en I’m good to go!

Er zit wel een opvallende lipstickgeur aan deze lipsticks, je kent het vast wel… Niet vies hoor, maar gewoon aanwezig. Dit ruik je niet meer als je de lipstick hebt aangebracht, alleen als je de lipstick rechtstreeks onder je neus houdt (ik ruik gewoon overal aan, vreemde tik!)

De Sweet Kiss Lipsticks zijn vanaf half september 2011 exclusief verkrijgbaar bij Etos en kosten per stuk €12,50. Mocht je dit te duur vinden… Ook Etos heeft regelmatig leuke kortingsacties!

Mijn favoriet is absoluut Rose Folk!

P.S er komt zo ook nog een extra update online! So stay tuned …

Welke kleur vind jij het mooiste?
Wat draag jij vandaag op je lippen?

0 gedachten over “Bourjois ‘Paris Delhi Shanghai’ herfst/winter lipsticks

  1. Wauw je nagels zijn mooi! De lipsticks zien er ook goed uit, maar ik vind ze te duur voor mezelf. Op dit moment ben ik nog gezichtsnaakt, maar ik doe vandaag mijn oranje lipsitck uit de LE van Essence op!

    Like

  2. De kleuren zijn echt prachtig! Ik vind vorm van de lipstick en de huls ook heel erg mooi gemaakt. Ik vind alle drie de kleuren erg mooi, maar ook Rose Folk is echt mijn favoriet! Er komt vast wel een leuke actie en dan ga ik er zeker wel eentje halen!

    Like

Plaats een reactie