Overige onderwerpen·Personal stuff

Kleine aanpassingen …

Ik ben eigenlijk altijd wel bezig met mijn blogje… Wat kan er anders, wat kan er beter en wat is leuk? Kort geleden heb ik mijn lay-out al aangepast en ben ik alles links gaan uitlijnen. Ik heb weer 3 kleine aanpassingen gedaan die voor jullie misschien wel leuk/handig zijn, kijk hieronder naar de veranderingen.

Ik heb regelmatig winacties en bij en winactie hoort natuurlijk een winnaar… Meestal maakte ik een apart artikel met de winnaar van een prijs, maar ik merk dat dit niet echt iets toevoegt aan m’n blog. Natuurlijk laat ik de winnaars zelf wel weten dat ze gewonnen hebben, maar ik denk dat het voor jullie ook wel leuk is om te weten wie er gewonnen heeft (ook zodat je weet dat de winnaar al bekend is)

Daarom heb ik nu een aparte winacties’ pagina‘ gemaakt. Als er weer een nieuwe winnaar bekend is zal ik die bovenaan de winacties pagina plaatsen. Natuurlijk zal ik ook onderaan het artikel van die dag een kort zinnetje plaatsen dat er een winnaar bekend is gemaakt, zodat je weet wanneer je op de pagina moet kijken.

Onderaan elk artikel zie je nu een klein knopje, het ‘like on bloglovin‘ knopje… Vind je een artikel leuk? Klik dan op ‘like’ ๐Ÿ™‚ Om dit te doen moet je alleen wel ingelogd zijn op Bloglovin.

En tot slot heb ik nu een eigen BeautyPolish Facebook pagina ๐Ÿ™‚ Eerst kon je mij volgen op mijn persoonlijke account, maar ik wil niet iedereen die mij prive volgt ‘lastig vallen’ met mijn blog.

Op deze aparte pagina komen automatisch de updates van BeautyPolish. Ook plaats ik extra foto’s die nog niet op m’n blog zijn verschenen en op z’n tijd komen er ook kleine winacties speciaal voor Facebook subbies ๐Ÿ™‚

*Klik hier* om naar de BeautyPolish Facebook pagina te gaan…

Advertenties

0 gedachten over “Kleine aanpassingen …

  1. Handig die winactie button en like on bloglovin button! Ik gebruik Facebook niet, maar dat je een aparte pagina hebt zal wel handig zijn ๐Ÿ™‚

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s