Overige onderwerpen

Review: etos smokey eyes kit & lipgloss

Ik gebruik graag producten van mooie merken als M.A.C, Benefit, Dior en Clarins… Maar ik vind het net zo leuk om te testen wat budget producten voor mij kunnen doen, zoals vandaag het Etos eigen merk ๐Ÿ™‚

Ik laat het smokey eyes doosje in ‘004 zwart’ zien en 3 nieuwe flavoury lipglosses in ‘Green Tea’, ‘Candy’ en ‘Strawberry’. Natuurlijk heb ik het oogschaduwdoosje geprobeerd, hieronder zie je het resultaat! Lees verder om te lezen wat ik van deze Etos producten vind ๐Ÿ™‚

Flavoury Lipgloss

05 Green Tea – 02 Candy – 03 Strawberry

Ik begin met de 3 Flavoury glosses, ze lijken een beetje op de Lusciouse glosses van Maybelline. Je ziet dit soort verpakkingen regelmatig, een plastic tube met een schuin afgesneden aplicatortje… Zelf vind ik een kwastje of sponsje fijner werken, maar dit is natuurlijk wel zo hygiรซnisch!

De lipgloss kost โ‚ฌ3,99 en dan heb je een tube met 10 ml gloss ๐Ÿ™‚

Strawberry geeft het meeste kleur af zoals je duidelijk kunt zien, de gloss ruikt subtiel naar zoet. De echte geur van aardbeien kan ik niet ontdekken, maar er zit wel een lekker geurtje aan (de douchegel van The Body Shop ruikt รจcht naar aardbeien!)

Candy bevat veel mooie glittertjes en ruikt lekker zoet, maar niet overheersend

Green Tea is gewoon transparant en ruikt heel subtiel naar groene thee.

Candy

Strawberry

Smokey Eyes Eyeshadow

004 zwart

Hier zie je het kitje waarmee je smokey eyes zou kunnen maken. Ik heb hier de zwarte variant, maar er zijn ook nog 3 andere doosjes te koop (roze, bruin en blauw)

Het eerste wat me opvalt is dat het vrij dunne strookjes oogschaduw zijn en dat de witte kleur het kleinste is… Ik had het denk ik handiger gevonden als het witte gedeelte groot zou zijn en het zwarte gedeelte klein, aangezien je daar toch vaak minder van nodig hebt ๐Ÿ˜‰

Het kwastje vind ik absoluut niets toevoegen aan het doosje, het is erg zacht en pikt weinig oogschaduw op. De pigmentatie is wel prima en ik denk dat je er een redelijke look mee kunt maken.

De doosjes kosten โ‚ฌ4,49 per stuk en zijn te koop bij Etos.

Tip om de oogschaduw aan te brengen

Ik heb hier 2 veegjes per kleur aangebracht op mijn arm, zoals je ziet komt er dus wel goed kleur van het paletje af ๐Ÿ™‚ Natuurlijk heb ik ook een look gemaakt met het doosje, die zie je hieronder…

Ik heb me niet helemaal aan de instructies van het doosje gehouden, ik vind een donkere kleur in mijn crease namelijk erg leuk staan. Ik moet zeggen dat ik wel moeite had met de witte kleur, hier zie je niet zo heel veel van terug op mijn ogen helaas.

De grijze en zwarte kleur brengen prettig aan en zijn makkelijk te blenden. Natuurlijk heb ik wel een oogschaduwbasis gebruikt (Urban Decay primer potion) Tegenwoordig kun je bijna overal wel een oogschaduwbasis kopen, dus dat is wel fijn ๐Ÿ™‚

Verder heb ik een oogpotlood gebruikt van Pupa, deze heb ik dik aangezet en ‘geset’ met de zwarte oogschaduw. De mascara is ook van Pupa (deze zaten in een setje).

Al met al is het geen slecht product, toch zou ik voor โ‚ฌ4,49 liever een quattro van Catrice kopen met 4 kleurtjes.

Gebruiken jullie make-up van een ‘huismerk’?
Welk ‘huismerk’ product is volgens jou helemaal geweldig?

0 gedachten over “Review: etos smokey eyes kit & lipgloss

  1. leuukkk!!!! en die prijs ook! WHOE! daar kan je het niet voor laten liggen zegmaar!

    Er staat alleen 1 foutje in wat mij opviel: heeeeelemaal bovenaan staan de 3 namen van de lipglossjes er er staat niet green tea , maar green tean ๐Ÿ˜€ viel me even op.. sorry ๐Ÿ˜€ voorderest leuk artikel!

    Like

  2. Ik vind die gloss een beetje saai. Het smokey eyes setje is wel oke, maar ik ren er niet voor naar de winkel. Ik heb genoeg van zulk soort kleuren in mijn palettes.

    Like

  3. Hmmm, glossjes vind ik niets aan en het oogschaduwpallet wel. Helaas is het wel zo dat ik dan ook liever voor dat geld ga kijken bij Catrice. Maar ik koop zelfs liever voor โ‚ฌ 0.99 de glosjes (lipbalm) van Essence, die geven meer kleur en smaken en ruiken ook echt naar het fruit dat erin zit.

    Ik ben dus blij dat ik een paar weken terug deze glossjes heb laten liggen.

    Like

  4. Hmm ben niet onder de indruk eerlijk gezegd! Vind de glossjes een beetje prijzig voor zoiets simpels ๐Ÿ˜‰ Je look vind ik wel erg mooi!

    Like

  5. beetje jammer van de smokey eyes kit, hier had ik toch iets meer van verwacht. al heb ik zelf ook 2 oogschaduw’s van etos en die zijn bagger (paars en roze).
    De glosjes zijn opzich wel te doen.

    Een huismerk die ik kan aanraden zijn Hema voor nagellakjes (vooral de matt)

    Like

  6. Mooie producten! Ik zag de nieuwe trio’s in de winkel, maar vond ze vooral veel grote chunky zilverglitters (vooral het blauwe trio) bevatten… :/ De glossjes lijken fijn!

    Like

Plaats een reactie