Shopaholic Shoplogs

Filmpje: MEGA shoplog (deel 1 & 2 compleet)

Ja hoor, het is weer zover… Ik heb een (naja eigenlijk 2) shoplog voor jullie opgenomen! De afgelopen maand heb ik ongelofelijk geshopt en omdat ik tussendoor geen tijd heb gehad om er een filmpje van te maken, is het nu een groot MEGA filmpje geworden!

Wel heb ik het filmpje in 2 delen geknipt, deel 1 (die zie je hierboven) duurt 9 minuten en deel 2 (die komt hieronder te staan zodra hij klaar is met uploaden) duurt wel 14 minuten. Dus 23 minuten shoplog bij elkaar, jeetje! Dus jullie hebben zeker wat te kijken op deze warme zondag πŸ˜‰

In deel 1 laat ik zien wat ik in Rotterdam heb gekocht samen Heidi en Dees, laat ik alle online bestelde spulletjes zien en laat ik mijn ‘50% korting op alle make-up’ buit zien. (met o.a Urban Decay, Too Faced, Catrice, Lush e.d.)

In deel 2 laat ik zien wat ik allemaal in Arnhem, Nijmegen en Oberhausen heb gekocht tijdens mijn mini vakantie. Hierin vooral een hoop dingen van Kiko, P2 en Blond Amsterdam πŸ™‚

(hier komt deel 2 te staan zodra hij klaar is met uploaden, wat een eeuwigheid duurt!)

Wil je ergens graag een review van zien? wil je ergens graag swatches van zien of een make-up look? Laat dan vooral een berichtje achter πŸ™‚ Natuurlijk hoor ik het ook graag als je ergens een kleurnummer/naam of prijs van wilt weten, dan geef ik gewoon antwoord bij de comments! (het is anders een verschrikkelijk grote lijst om uit te typen hihi)

p.s Morgen ben ik JARIG! Ik word dan ‘alweer’ 23 jaartjes oud…
Ik ga geen 86 daagse winactie houden ofzo, maar ik heb wel iets leuks voor jullie in petto! Want… ‘Wie jarig is TRAKTEERT!’

p.s Voor Γ‘lle mama’s: Fijne moederdag!

0 gedachten over “Filmpje: MEGA shoplog (deel 1 & 2 compleet)

  1. Leuke spulletjes heb je gekocht! Die foundation van Catrice is echt geweldig. Ik heb zelf het Too Faced Natural Eye Palette, maar het Romantic Eye palette staat ook nog op mijn verlanglijstje!

    Like

  2. okejjj wat vind ik leuk!! ALLES!! Nou oke dat is overdreven maar wel heelll veel. Die blond dozen en mok, prachtig!! Die diepe borden zijn ook leuk!!

    Je roos is leuk! Ben erg benieuwd naar de kiko spulletjes!!

    Like

  3. Echt super leuke dingen heb je gekocht!! Ik zou graag willen weten hoeveel die Blond Amsterdam borden per stuk kosten πŸ™‚ En ik denk dat ik binnenkort ook naar Oberhausen wil voor dat geweldige winkelcentrum haha! Vroeg me alleen af of dat makkelijk te bereiken is met de trein ofzo? Hoor het graag!
    My recent post Recept – Aardbei-MonChou taart

    Like

  4. Geweldig leuke filmpjes geworden en je hebt een aantal heerlijke shopweken achter de rug. Ik vind alles super en wacht af wat je er mee gaat doen de komende weken op je blog.
    En voor nu: gefeliciteerd met je verjaardag en een hele fijne dag vandaag
    liefs, Sylvia

    Like

  5. waaauw, leuke spullen echt leuk!
    ook veel, na de examens heb ik ook een dagje oberhausen gepland,
    hahahah! je hebt me nieuwsgierig gemaakt!
    Wat ben je trouwens een leuke vrouw, lekker spontaan echt super!

    Like

Plaats een reactie