Overige onderwerpen

Vrolijke nailart met Fimo Canes

Al een hele lange poos was ik nieuwsgierig naar deze vrolijke kleistaafjes, dus ik besloot ze maar eens te gaan proberen! Ik vond op Ebay een leuke aanbieding van ’40 fimo canes voor €2,65‘ (incl. verzenden) En hier zijn ze dan 🙂

Ik weet dat je ook van die nailart wielen kunt kopen met voorgesneden fimo plakjes, maar deze zijn soms zo dik gesneden. Ik wilde ze graag eens zelf snijden om te zien hoe dun dat kan.. Het was even lastig, maar het is toch aardig gelukt! Hoe dunner je ze maakt, hoe makkelijker ze zich naar je nagel vormen en dus minder uitsteken.

Hier zie je de hele bundel, dat zijn er toch aardig wat voor €2,65! Ik vind ze niet allemaal even leuk, maar er zitten ook héle poepige bij 😉

Dit vind ik zelf de leukste! Natuurlijk Hello Kitty, de stukjes fruit, een schattig strikje en een vlindertje. Ik zou ook nog graag sinaasappel, banaan en citroen hebben (dan kan ik een hele fruitsalade maken van mijn nagels ;-))

Hier mijn eerste ‘oefen’ nagel… Ik moest natuurlijk gelijk een paar plakjes afsnijden om te kijken hoe het allemaal moet! Met een scherp stanleymes maakte ik de plakjes zo dun mogelijk (met gevolg dat ik ook een paar halve en scheve plakjes kreeg) Maar oefening baart kunst!

Ik plakte mijn duim vol met een Kiwi, Limoen, Aardbei, Appel en een verdwaald schijfje Tomaat. Ik heb ze vastgeplakt met nagellijm van de Essence en vervolgens heb ik er nog een laag sneldrogende topcoat overheen gesmeerd! Ik heb ze een week laten zitten, ze zaten super goed vast (maar na een week was ik mijn fruitduim toch wel weer zat)

Ik vind de Fimo Canes erg leuk en vrolijk! Ik zie al vrolijke zomertenen voor me 😉
Ik ga natuurlijk niet al mijn nagels zo volplakken, maar zal het eerder beperken tot mijn ringvinger.

Ik kocht ze trouwens bij deze Ebay verkoper *klik*

Wat vind jij van deze vrolijke kleiplakjes?

Advertenties

0 gedachten over “Vrolijke nailart met Fimo Canes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s